Win XP...ne ide download

Forum za kompjutersku opremu, Laptope, Desktop Računare ...
ursuss
Expert
Expert
Poštovani kolege... uvjek neki problemi sa kojima se nismo ranije sretali, a evo meni se desilo da na Mozili ili WExploreru u Win XP-sp1.koji koristim ne mogu otvarati fajlove-downlodirati ( konkretno- flesh). probao sam reinstalirati preglednik uz čišćenje u registriju...restart, ponovno instalirati i desi se isto..
Na PC imam drugi hdd sa W7 i sve ide ok...Žao mi je brisati hdd i reinstalirati operativni sustav jer imam puno korisnih podataka i programa...
Neki savjet dobro bi došao...
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Meni odavno XP nije hteo da instalira i pokrene mnoge programe bes SP3. Do pretanka podrske service pack 3 je mogao da se preuzme sa microsoft sajta. Probaj da pronadjes SP3 i onda ce sve da ti proradi. Nadam se :) Ja jos uvek koristim XP SP3 i radi mi sve.
alexa_pg
Expert
Expert
Nema razloga da ne radi download.
Kada napravis uninstall Firefox-a, u toku uklanjanja program ce da te pita da li da ukloni i sva sistemska podesavanja. On racuna da ces izvrsiti reinstalaciju pa tako da ostavis podesavanja, Bookmarks, passwords... Obavezno stavi štrik (kvačicu) da ukloni sva podesavanja i dodatke (add-ons) ako ih je bilo. Nakon toga, slobodno je ponovo instaliraj i sve mora da radi.
ursuss
Expert
Expert
Pozdrav..hvala Zmaje.. imam sp3 i sve je radilo do prije dan dva.... kako sam naveo probao sam ( a sada opet budem..) reinstalaciju..skenirao sam hdd i na drugom računalu...počistio sve u vezi Mozile u registrima,ali nema uspjeha... evo probam opet pa javim..
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Onda imas neku prehladu u sistemu :D
Sta ti se tacno desava kada kliknes na neki fajl koji hoces da preuzmes?
Da li ovom komandom mozes da pregledas hard disk?
file:///C:/
Imao sam slucaj da virus izmeni registar i zatvori download. Koliko se secam tada nije mogao da ucita ni jedan antivirusni sajt.Pisalo mi je da je DNS adresa neispravna ili tako nesto.Probaj test sa ovom adresom: http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html Ako ga sakrije onda je virus.
ursuss
Expert
Expert
Evo mučim se par dana..sve pobrišem, instaliram stariju verziju Mozzile i sve ide ok...krenem u nadogradnju- i gle čuda... vrati mi IZBRISANE ( web adrese...) i tada opet nema downloada. Pobrisao sam u registrijima (regedit..software... na dva mjesta...) iz kontrol panela...iz program faila...I da ne vjerujem šta se događa.. instalirao sam "crom" i tu je ok.. :oops: :oops: hvala zmaje na trudu i pomoći...
ursuss
Expert
Expert
Riješeno...sa drugim sistemom (W7) skenirao sa "365 protekt"..našao 3 problema i popravio, a potom pustio repariranje Win xp.Nakon reparacije tražio mi ponovno dizanje drajvera za grafičku i za mrežnu..nakon podizanja sve radi ok..
Odgovori