Philips 32PHH4509/88
Polato na: 09 Jul 2017 13:14
Od: tonarica
Za: Jordan Čebron
Kolega Jordan postoji li negdje stalni link za skinuti loader ili servisni file.
Imam dva ista tv-a
Prvom se pojavi logo philips i ugasi se
drugi se stalno restarta.
Ne reagiraju na daljinski.
Ne može povući sa usb philips firmware.
Pozdrav iz vrućeg Knina
Miro
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na želju Mira-(TONARICA kao član na forumi) i za neke druge ,ovdje javno stavljam link iz kojeg možete skinuti fail za uklanjanje greška kod Philipsa sa šasijom TPM141ELA koje se javljaju kao nemoguča upotreba daljinskog,izklapljanja i svih ostalih čuda.Fail ima oznaku TPN141E i on odklanja to čudo od grešk.Fail iznosi 368M i jedino pomoču Upload linka mogu ga poslati dalje.Fail če stati na linku do srede 13.7.2017-tog dana ču zatvoriti link.Izvolite link.
https://www.file-upload.net/download-12 ... g.zip.html
Philips UPGRADE LOADER fail
-
- Expert
- Kontakt:
Jordan ,odlicna stvar izgleda loader ovaj...
Mogao je forum imati neku radnu memoriju da se okaci i skine tu bilo ta, a ne ovako skidati sa sajtova koje kakvih koji odmah instaliraju gluposti ne potrebne i trojance...
Mogao je forum imati neku radnu memoriju da se okaci i skine tu bilo ta, a ne ovako skidati sa sajtova koje kakvih koji odmah instaliraju gluposti ne potrebne i trojance...
-
- Expert
nisu trojanci koliko vidim,nego svaki besplatni server zivi od reklama,uglavnom sve sto pocne otvarati sam poklikati na krizic i ide bez problema skidanje,inace koliko znam ni jedan besplatni forum nema neke ogromne prostore na diskovima zakupljene,ne bi vjerovao kako se brzinski nakupe Tb podataka.
-
- Expert
-
- Expert
Nisam baš siguran da ovaj fail nudi Philips na svom supportu jer fail koji sam prikačio imaju u vlasti samo ovlašteni Philips servisi.
Možda se varam al ipak je ovde onome ko to treba.
Možda se varam al ipak je ovde onome ko to treba.
-
- Expert
-
- Expert
Za popravak bootloader-a potreban je repair file sa ekstenzijom ".pkg",... ovo gore je klasični upgrade loader (.upg) i nije od velike pomoći kod oštećena bootloader-a.
-
- Expert
E baš taj fail koji sam stavio na gornji link je pravi,samo mu treba staviti novo ime i to "upgrade.pkg"
-
- Expert
Za aparate Philips 32PFT4100/12 sa šasijom TPN15.1ELA skine se fail iz Philipsove support stranice i tamo su u paketu tri fajla(PHP2k..,U-boot,U-loader) koje se pojedinačno stave na USB ključ.Gajtan od aparata se izvuče iz elektrike,ustavi se USB ključ sa tim fajlima,pozadi se pritisne ono jedino dugme,uključi se aparat u struju,drži se pozadinsko dugme toliko časa,da ledica počne brzo utripati.Kad počne brzo utripati se dugme pusti i sačeka da aparat obavi nadgradnju.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... PFT4100/12
-
- Expert
Sve uradim kako je objašnjeno ali ne pokreće nadogradnju ispiše philips i nakom mozda oko 30tak sekundi gasi se i ponovo uklučuje.Jordan Čebron je napisao/la:Za aparate Philips 32PFT4100/12 sa šasijom TPN15.1ELA skine se fail iz Philipsove support stranice i tamo su u paketu tri fajla(PHP2k..,U-boot,U-loader) koje se pojedinačno stave na USB ključ.Gajtan od aparata se izvuče iz elektrike,ustavi se USB ključ sa tim fajlima,pozadi se pritisne ono jedino dugme,uključi se aparat u struju,drži se pozadinsko dugme toliko časa,da ledica počne brzo utripati.Kad počne brzo utripati se dugme pusti i sačeka da aparat obavi nadgradnju.
Malo me buni ovaj u-loader jer nema nikakvu extenziju.
-
- Expert
Dal je provereno pozadinsko osvetlenje
-
- Expert
- Kontakt:
valjda ste usb formatirali u fat32 formatu i nije memorije nenormalne od 10GB .
-------------------------------------------------------------
od Dorian000 » Pon Jul 10, 2017 10:04 am
nisu trojanci koliko vidim,nego svaki besplatni server zivi od reklama,uglavnom sve sto pocne otvarati sam poklikati na krizic i ide bez problema skidanje,inace koliko znam ni jedan besplatni forum nema neke ogromne prostore na diskovima zakupljene,ne bi vjerovao kako se brzinski nakupe Tb podataka.
Darijan trebalo mi je pola sata da pretrazivac ocistim od gluposti.... Pa, nemam ja vremena mnogo ovde, onda bi mogao spavati u servisu...
-------------------------------------------------------------
od Dorian000 » Pon Jul 10, 2017 10:04 am
Darijan trebalo mi je pola sata da pretrazivac ocistim od gluposti.... Pa, nemam ja vremena mnogo ovde, onda bi mogao spavati u servisu...
Zadnja izmjena: dell, dana/u 14 srp 2017 09:35, ukupno mijenjano 3 puta.