Hakko vrhovi, precnik
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Da li neko zna koliki je Fi rupe za lemilicu kod ovih vrhova? Ne mogu nigde da nadjem taj podatak.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: Admin tvzmaj, dana/u 14 sij 2018 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Tek sad videh da se pise Hakko :-D
Razlog: Tek sad videh da se pise Hakko :-D
-
- Expert
Ima ovdje na ebayu
http://www.ebay.com/bhp/hakko-soldering-iron
900M-T Soldering Solder Leader-Free Solder Iron Tip for Hakko 936 US SHIPPING
$7.99
Buy It Now
Free Shipping
Lifetime of no less than 50,000 welding spots. These tips are plated with lead-free solder. SGS Environmental Protection. Outer Diameter : About 0.24". Inner Diameter : About 0.16"
Vanjski diameter u inčama;Outer Diameter : About 0.24".
Unutrašnji diameter u inčama:Inner Diameter : About 0.16"
http://www.ebay.com/bhp/hakko-soldering-iron
900M-T Soldering Solder Leader-Free Solder Iron Tip for Hakko 936 US SHIPPING
$7.99
Buy It Now
Free Shipping
Lifetime of no less than 50,000 welding spots. These tips are plated with lead-free solder. SGS Environmental Protection. Outer Diameter : About 0.24". Inner Diameter : About 0.16"
Vanjski diameter u inčama;Outer Diameter : About 0.24".
Unutrašnji diameter u inčama:Inner Diameter : About 0.16"
-
- Expert
Unutrasnji precnik njegakoliko mogu da primetim interesuje...
Koliko mi se cini izgleda da je resio da "stanca" vrhove.. :D
Zmaju treba ti precnik malo siri od samog grejaca i dubina rupe da ti kad stavis vrh otprilike ostane 1mm grejaca da viri, nadam se da si shvatio , ako nisi javi se pa da nekako nacrtam :D
Koliko mi se cini izgleda da je resio da "stanca" vrhove.. :D
Zmaju treba ti precnik malo siri od samog grejaca i dubina rupe da ti kad stavis vrh otprilike ostane 1mm grejaca da viri, nadam se da si shvatio , ako nisi javi se pa da nekako nacrtam :D
-
- Super Moderator
- Kontakt:
To me zanimalo, taj ø unutrsnji. To je izgleda to. 0.16 inches = 0.4064 cm = 4mm
Imam neku kvalitetnu žutu englesku lemilicu koja ima vrh slican Ersi, samo sto nema rupicu za fiksiranje federom nego je cev rasecena i na kraju ima feder koji ga steze za grejac. Mislim da cu ovaj Hakko da uklopim, posto mi je on najjeftiniji za rasecanje :D
Slikacu sutra pa vam pokazem koja je lemilica, mozda je neko ima i zna sta je najbolje.
Imam neku kvalitetnu žutu englesku lemilicu koja ima vrh slican Ersi, samo sto nema rupicu za fiksiranje federom nego je cev rasecena i na kraju ima feder koji ga steze za grejac. Mislim da cu ovaj Hakko da uklopim, posto mi je on najjeftiniji za rasecanje :D
Slikacu sutra pa vam pokazem koja je lemilica, mozda je neko ima i zna sta je najbolje.
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Jeste, i to bas ova od 18W.
CS18, 18W, 220V
Sad videh da mogu da se nabave vrhovi. Kod mene nije propao vrh, nego se siledzijskom upotrebom odlomio lemni deo od cevi. :D Inace lemilica je extra.
CS18, 18W, 220V
Sad videh da mogu da se nabave vrhovi. Kod mene nije propao vrh, nego se siledzijskom upotrebom odlomio lemni deo od cevi. :D Inace lemilica je extra.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.