Na astri g u ključu pukao tranzistor za daljinsko, oznaka A1 T 40. Potrebno saznanje koji je tranzistor u pitanju.
Ukoliko neko ima sliku koji je tranzistor gde ili neku šemu zahvalan
Astra G ključ, oznaka tranzistora
-
- Expert
na merenje pokazuje dve diode
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Obično hadni lemovi,... skini kućište baterije pa provjeri vodove i elemente, prelemi čip.
-
- Expert
i na kraju moras da sinhroniziras sa autom
das kontakt sa klucem i pritisnes jedan od tastera
das kontakt sa klucem i pritisnes jedan od tastera
-
- Expert
Sve sam to odradio ali neće.
Za sinhronizaciju znam to sam odradio prvo pre svega.
Na ampermetru se ponaša dobro, kada držim neki taster vuče struju (nisam zagledao koliko ali je isti intenzitet), a kada pritisnem i odmah pustim, povuče na 2sec otprilike.
Ovo je model bez led diode tako da nemam indikaciju šta se dešava, led sam lemio i ne svetli
Da li neko ima elektroniku, pošto pretpostavljam da je procesor ispravan pa bih njega zamenio na novoj.
Hvala
Za sinhronizaciju znam to sam odradio prvo pre svega.
Na ampermetru se ponaša dobro, kada držim neki taster vuče struju (nisam zagledao koliko ali je isti intenzitet), a kada pritisnem i odmah pustim, povuče na 2sec otprilike.
Ovo je model bez led diode tako da nemam indikaciju šta se dešava, led sam lemio i ne svetli
Da li neko ima elektroniku, pošto pretpostavljam da je procesor ispravan pa bih njega zamenio na novoj.
Hvala
-
- Novi registrovani član
Ne treba pin da bi ga ukodirao. Idi u centralu control locking i tamo vidi da li vidi komande kad pritisnes taster, ako vidi imas opcije izbrisi ili dodaj daljinac to je sve..
Inace imas dva tipa daljinaca za astru g
Inace imas dva tipa daljinaca za astru g