Interesuje me koliko smo blizu muzeja majstora :D
Hvala na ucescu.
Anketa: Koliko imate godina?
-
- Super Moderator
- Kontakt:
-
- Expert
- Kontakt:
Glasao sam i ja...
A Vidim da ima i nekih koji su bebili
Zmaju ne teraj nas u oenziju, rece Vucic da cemo morati raditi do 67 gidine . Kako , ja nemam pojma....
A Vidim da ima i nekih koji su bebili
Zmaju ne teraj nas u oenziju, rece Vucic da cemo morati raditi do 67 gidine . Kako , ja nemam pojma....
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Auh majstori, mnogo smo matori. Verujem da je na poljoprivrednom forumu nizi prosek od naseg :lol: 50% ima preko 51god. Da se transformisemo u akcionarsko drustvo, mladji od 50 nebi usli u upravni odbor :lol:
dell, do 67 ima da podignu na 70. Tek ima da se udisu kalajna isparenja :D
Jedini mladic ovde je nibus
Znam da ne svracaju svi u Dioda Caffe pa sam podigao anketu na visi nivo. Bice vidljiva svima narednih 24 sata pa je povlacim u Caffe. Mozda mladji pobede :D
dell, do 67 ima da podignu na 70. Tek ima da se udisu kalajna isparenja :D
Jedini mladic ovde je nibus
Znam da ne svracaju svi u Dioda Caffe pa sam podigao anketu na visi nivo. Bice vidljiva svima narednih 24 sata pa je povlacim u Caffe. Mozda mladji pobede :D
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Mnogi majstori ne vole da pisu, ali zato koriste svoje glasacko pravo :)
Iznenadjen sam odzivom. Znajuci koliko smo mi majstori tvrdi na mužu :lol: , nisam se nadao da prebacimo 50 klika.
Dobar ti je predlog za novu anketu. Uporedicemo tako dve ankete i videti svasta :D
Iznenadjen sam odzivom. Znajuci koliko smo mi majstori tvrdi na mužu :lol: , nisam se nadao da prebacimo 50 klika.
Dobar ti je predlog za novu anketu. Uporedicemo tako dve ankete i videti svasta :D
-
- Stariji član
Porazna anketa.I istinita.Kad gledam oko sebe kolege tv,bela tehnika,automobili,majstorluk uopšte sve su stare kuke.Kolega koji godinama prima na praksu iz elektrotehničke škole đake kaže da ih blago rečeno ništa ne zanima osim potpisa o obavljenoj praksi.A kolega mjerka nekog novog radnika.Autolimar u komšiluku primio/otpustio već desetak omladinaca nije mu jasno neće niko da radi,ne ustaje im se ujutru.Jedino komšija svog sina uči belu tehniku i to nakon što je sin dobio dvoje djece,promjenio nekoliko poslova ,naprdio 30 godina i shvatio da mu nema bolje.
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Do naseg nivoa znanja od BC107 do CPU+nand treba 20god. A za 20 god,ko zna kako ce sve izgledati. Nama nije lako ali je lakse sa tolikom osnovom da pratimo razvoj elktronike. Kako li je mladima, ne znam, ali mislim da nemaju sanse da naprave ovoliko znanje. Doduse, i ne treba im. Za sad im je dovoljno da umeju da zamene led diodu ili celu plocu. Ovo sto mi kopamo po plocama, nece dugo da potraje.Tjuner,MF, sinhro, vertikala, trafo, mreza...sve odlazi u zaborav. To nam dzabe zauzima gigabajte u mozgu :D
Da je ljudski mozak hard-disk, imao bi do 2,5 petabajta (2,5 milona gigabajta) memorije
Da je ljudski mozak hard-disk, imao bi do 2,5 petabajta (2,5 milona gigabajta) memorije
-
- Super Moderator
Ispravio bi te malo... nije pocelo od BC107 nego od elektronske cevi....
-
- Expert
- Kontakt:
Nedajno se
-
- Expert
Auuu i ja sam predzadnja stavka pa kako , otkud , nemoguće ...
Mora da je greška - sreća još 20 godina do pemzije :o
A štelovanje RGB-a ....sinhronizacija VHS-a......MRAAAK ....Mlade kolege Ne znaju o čemu pričam...
pomisliće da sam Luuud klincu kad sam pokazao video rekorder pitao me iz kog aviona je crna kutija.... :shock:
Mora da je greška - sreća još 20 godina do pemzije :o
A štelovanje RGB-a ....sinhronizacija VHS-a......MRAAAK ....Mlade kolege Ne znaju o čemu pričam...
pomisliće da sam Luuud klincu kad sam pokazao video rekorder pitao me iz kog aviona je crna kutija.... :shock:
-
- Expert
A ja počeo sa radioaparatima.
TV nije postojao ovdje na našim prostorima.
Prvi puta u Iskri sam otvorio TV 1973 i to Miniramu Crno bjelu sa tranzistorima i Integrircima
a 1976 došla je Color Panorama 51 cm. od Fergusona i imala je daljinski sa 6 tipki (naravno bez žice)
Popravak ovog TV_a je zbilja trebalo znanja ali imao sam prave seminare.
A sad sam u mirovini već 7 god.
TV nije postojao ovdje na našim prostorima.
Prvi puta u Iskri sam otvorio TV 1973 i to Miniramu Crno bjelu sa tranzistorima i Integrircima
a 1976 došla je Color Panorama 51 cm. od Fergusona i imala je daljinski sa 6 tipki (naravno bez žice)
Popravak ovog TV_a je zbilja trebalo znanja ali imao sam prave seminare.
A sad sam u mirovini već 7 god.