Auto je Opel Astra H 2003-ce, cini mi se. Sve je radillo kako treba, sto se displeja i prikaza tice. Cesto mu pali mil lampicu(greska: Losa smesa), pa je neki majstor pokusao to da resi. Kako mu je rekao: "restartovao je kompjuter". Nakon toga mu je radio izgubio komunikaciju sa autom. Ranije mu je automatski gasio CD/radio i nastavljao sa radom kada okrene kljuc. Radile su mu komande radija sa volana. Displej je prikazivao sve uredno. Sada moze da ga pali i gasi dugmetom na radiju. Moze na slepo da bira stanice, pojaca i smanji. Znaci tasteri na radiju uredno rade, ali ni jedna druga funkcija sa auta ne radi.
Meni izgleda kao ono kod Renoa kada treba radio da se kalibrira za taj auto. Da se odredi regija i broj dugmeta na autu. Ne znam da li Opel ima takve opcije ili mora dijagnostikom da se upari? Znaci nije ona klasika za opela -SAFE na displeju, nego kao da nema radija u kolima.
Da li neko zna nesto vise o ovome?
Cuveni majstor koji mu je to radio ne zeli ni da ga primi nazad, jer kaze da to nema veze sa tim "restartom kompjutera" :D
Hvala
CD30 izgubio prikiaz na GID display
-
- Super Moderator
- Kontakt:
-
- Expert
kao da ti nedostaju CanH i CanL linije