Pozdrav. Novi sam na forumu, tek sam ga pronasao i zelim ostati aktivan clan.
Naime problem imam sa mfd2. Nisam ga mogao proctati prilikom citanja. Sad je ne mogu vise ni upaliti, citati mpgu ali sve su nule u dumpu.
Da li je nekp imao slican problem?
hvala
VW Navi MFD2 ne pali
-
- Expert
Nisi naveo detalje sa nalepnice ,sliku kako si pokusao povezati fis modul,sa cim ga citas?
To sto dobijas sve FF ili 00 ne zanaci da ga mozes citati.
Da li si prilikom citanja dobijao bilo kakav sadrzaj sem 00.Da li si sem citanja pokusavao upisati novi damp? Moras videti da li si ga ostetio softverski brisanjem dampa iz fis modula ili pogresnim spajanjem pinova za citanje istog.
To sto dobijas sve FF ili 00 ne zanaci da ga mozes citati.
Da li si prilikom citanja dobijao bilo kakav sadrzaj sem 00.Da li si sem citanja pokusavao upisati novi damp? Moras videti da li si ga ostetio softverski brisanjem dampa iz fis modula ili pogresnim spajanjem pinova za citanje istog.
-
podzdrav, neko je odlijepio naljepnice sa uredjaja, nisam do sada radio mfd navgacije, citao sam sa obicnim eeprom programerom, nisam mogao da ocitam pa sam spustio na 7v, nakon toga vise navi se ne pal, cuje se na spajanje, ali slike nema nakn toga, jedino sto procita su 0 i ne pali se vise, koji bi mogao biti razlog da navigaia ne radi, nakon pokusaja citana, spojio sam sda scl i gnd i vansko napaanje, hvala puno
-
- Expert
Tesko je znati na daljinu za uredjaj koji nema ni osnovne podatke i za koji se ne zna kako je i gde povezan pri citanju zasto vise ne radi.Probaj je vratiti u automobil pa pokusaj upaliti. Ako si napon spustio dok je navi bila pokrenuta a ne u stb.onda je neki deo stradao.Ako nece trazi semu pa proveri osnovne napone na njoj. Nije napon preporucljivo spustati mnogo nekad je gore nego ga dici.Video si na ampermetru sta biva sa strujom u pocetku dok se napon spusta.
-
Nazalost jesam spustao sa upaljenom, ima li neko semu? Hvala