TV DAEWOO ne može da se startuje daljincem

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
mile1965
Stariji član
Stariji član
TV DAEWOO model DMQ2895TXT shasija CP-760.TV ima sledeća IC kola:
TDA4605-2
TDA6612-5
TDA3866
TDA3654
TDA8362A
DW-167ST02
TA8747N
TV posle popravke mreže radi potpuno normalno osim što ne može da se iz st-by režima uključi daljincem. Posedujem original daljinski probano i sa univerzalnim, sve komande rade osim uključenja. TV normalno startuje na CH+ dugme na TV-u.Osim ovoga kada se daljincem daju komande na slici se pojavljuju horizontalne crne trake širine oko 2 cm (samo kada je pritisnuto neko dugme daljinca) Probao sam da u novi EEprom stavim original dump, menjao sam i neke elektrolite oko procesora ali bez uspeha. Da li je neko imao sličan problem?
ursuss
Expert
Expert
čudna greška koju je teško riješiti bez osciloskopa, pokušajte promjeniti infra-crveni prijemnik i elko oko njegovog napajanja...u suprotnom procesor.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Posto on radi sa daljinskim kad startuje, teza je varijanta da prijemnik ne valja. Mada, desava se i to. Crkavao mi je taj prijemnik na sasijama CP520. Mada opet te brljotine ukazuju da procesor ne valja ili nesto oko njega. Probaj IR prijemnik, pa ako nece, onda postavi u Ponuda i potražnja, mozda neko ima procesor iz rashoda. Moguce je da ga i ja imam.
mile1965
Stariji član
Stariji član
Hvala na savetima! Sve sam probao osim procesora. Znaci procesor. Stranka odustala od dalje popravke, ne smeta joj ova mana.
Odgovori