Name/Ime - VW
Model - RADIO NAVIGATION SYSTEM 2 VWZ1Z7F6423567
Sec.Type/Tip kodiranja - CODE 0000-1999
Partnumber - 7612002071
Manuf./Proizvođač - BLAUPUNKT
MCU/Procesor - FIS (8638340559D03
EEPROM - 95c126
Sec.loc./Zaključan u ? - FIS
PA/Audio izlaz - TDA7454
Serial No/Serijski broj -
Utisnute oznake na limu -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu:
Potreban code -
poreban code is fis-a nadam se da je jedan od dva file-a dobar
CODE iz fis-a vwz1z7
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Covjek je dosao do original papira od uredjaja i ima br. Coda ali ne prihvata uredjaj code ,nakon potvrde prijavi safe1 safe2 ali cim se skine sa struje i vrati opet dozvoli unos coda... Sto nebi trebalo?
Fajlovi koje sam izcitao nisu dobri jel ima neko savjet u sustini sam radio sve sto sam i do sada radio prilikom citanja bin-a iz fisa-a sda,scl i gnd smanjio napajanje na 7v al nece da ucita pravi sadrzaj. Ako ima neko savjet dobro bi dosao :-) ,hvala
Fajlovi koje sam izcitao nisu dobri jel ima neko savjet u sustini sam radio sve sto sam i do sada radio prilikom citanja bin-a iz fisa-a sda,scl i gnd smanjio napajanje na 7v al nece da ucita pravi sadrzaj. Ako ima neko savjet dobro bi dosao :-) ,hvala
-
- Expert
- Kontakt:
Ta navigaciaja treba da ima 3 plusa (+12V) na napajanju u euro dzeku. Ako nemas neki nece da prihvati cod
-
- Expert
Nesto je tu izmjenjeno u mem. Fis-a ili je mozda crkla,bilo koji broj da se ukuca uredjaj prijavi lock 1-2 ali nakon micanja sa napajanja opet dozvoljava unos Coda,isto kao kad se peske trazi code na Rcd 210mp3 kad se ukloni 93c memorija pa se svako micanje sa struje nanovo dozvoli code ,samo sto ovaj uredjaj nece da prihvati fabricki code. Uredjaj je vracen coveku jer nije imao vremena da ceka... Tako da je zakljucano...