Aku odvijac

Forum za alate i opremu servisa
Radovan74
Expert
Expert
Postovane kolege,
Ima li neko da proda ili preporucik pouzdanog prodavca Aku Odvijaca-Srafilice?
Ili neka preporuka za kvalitetnu, ne mora biti renomiranog proizvodjaca.
Na netu ima svega, jeftinih bez garancije Makita, Bosh, za oko 4000din. sa garancijom kazu racunaj na to tri puta vecu cenu... dobra im je to politika i koliko su kvalitetne.
Zadnja izmjena: Admin tvzmaj, dana/u 09 kol 2019 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Tema pomerena na pravo mesto. Trebace nam ova tema uvek.
alexa_pg
Expert
Expert
Prvo, valjalo bi da si u svom profilu napisao odakle si.
Ovakvu busilicu sam kupio u CG prije godinu dana i zadovoljan sam njome. Ima garanciju dvije godine i kad crkne opet cu kupiti istu takvu. Za posao kojim se bavim ne treba mi nista bolje. Zaista odlicna.

Ova zuta ti je 25 eura i mozes je naruciti na sajtu a plava je 35. Sigurno u svom okruzenju mozes nabaviti ako ne potpuno iste onda veoma slicne
aku-busilica-odvijac.jpg
https://de.trotec.com/sr/proizvodi/alat ... cs-11-12v/
Busilica_p.PNG
https://www.okov.me/mn/alati/elektricni ... 12v-li-lon
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Kad god idem u Crnu Goru, obavezno dosta para ostavim bas u "Okov". U Budvi a redovno svratim i u Podgorici. Ima ih i kod nas. Bio sam u Uzicu, ali cena ne moze da se uporedi sa Podgoricom i Budvom. Skupi su kod nas. Inace od ove plave sam kupio na 220v u Budvi i nije mi nesto trajala. Dosta je slaba, ali je cena bila 8,90eura pa nisam ni ocekivao puno.
Kolege su u zadnje vreme kupovali u Lidlu Parkside alate. Toliko se hvalili da sam i ja kupio jednu :D Parkside PBSA 12 C2. Nije da je dobra, nego je odlicna. Na 12V Lithijum. Bilo je i vecih za 50e, ali nisam bio te srece da stignem na otvaranje u 8h :D Kada stize alat, ceka se red od pre 8h i brzo se pokupi. Ova je bila 29e, u eurima a imali su je vec u dva navrata. Vidim da je online u Nemackoj 35e. Aku odvijac je bio cini mi se 2190din, i za njega nisam stigao na vreme. Isprati Lidl akcije i kupi dobar a jeftin alat sa garancijom od 3god. Cesto imaju u ponudi i rezervne baterije.

Parkside alat je najbolje opisao Laslo na kanalu Elektro 024. Zapratite ovaj kanal na Youtube, ima se cega nauciti od ovog majstora.
https://www.youtube.com/watch?v=h3ZsRZ3Es-k
Radovan74
Expert
Expert
Velika je ponuda na trzistu raznih modela pa je dobro cuti misljenja.
Imam Einhell od 2009., kazu da je bolji od Womax, bila je 20tak eura, dva puta za tih 10god sam menjao bateriju ali vec je izradjena...
Eto pre pet dana sam dosao iz Tivta da sam na vreme pisao mogao sam svratiti u 'okov'...
Vidim na kupujemprodajem ista ta, Parkside PBSA 5000din.
Radovan74
Expert
Expert
Stigla PARKSIDE PBSA 12 C2,
Odlicno radi, a glava za burgije se lako i brzo skida
pa se lako dolazi do glave za srafljenje...
Pozdrav
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Od sutra PBSA 12 D3 3599din (30eura)
Ako nekom kolegi treba a nema Lidl u blizini mogu da mu kupim i posaljem. Ne mora da puca 5000 na KupujemProdajem.
Radovan74
Expert
Expert
Svaka cast na gestu...
Moja preporuka, evo par meseci je koristim i zadovoljan.
Odgovori