daljinsko za otkljucavanje auta pitanje

Forum za alate i opremu servisa
Komsic
Stariji član
Stariji član
Nakon popravka , cime kontrolirate ispravnost daljinskog upravljaca za auto , bilo samo da li emitira nesto ili vec sto emitira . Kako one IR tako i ove koje rade na radijskim frekvencijama . Takodje mi se pojavila potreba ispitivanja funkcionalnosti novih daljinskih za tv ali koji ne rade vise na IR , sa cime to radite ???
Digital Elektronik
Stariji član
Stariji član
ja koristim nekoliko.tebi je dovoljan remote master.....mozes i nek daljince da programiras(za kapije,gaeazna vrata i sl)
mislim da ti to odlicno za novac koji ulazes.
G3n7r0
Auto daljinske koje rade na 433 MHz za testiranje koristim staru rucnu radio stanicu. Postavis ju na 433MHz i pomices polako do cca 435MHz. Moja ima i ekran gdje pokazuje jacinu primljenog signala te to plus lagani sum koji se pojavi kad stisnes dugme na daljincu je dovoljan test odasilje li daljinski.

Sad treba li ga i sinkronizirati s autom, odnosno 'je li izgubio kod' je druga stvar.

ALINCO DJ-560E.
Komsic
Stariji član
Stariji član
Za daljinske od auta sam koristio neke jeftine resivere na 433 mhz kupljene na aliju , stim da ih spojim na osciloskop i imam lijep signal kad daljijski radi . Kod daljinskih upravljaca od smart tevea nema nikakvih signla , ocito ne rade na 433 pa ako neko ima informaciju kako ...
Odgovori