Name/Ime -renault
Model -rendrw 132-10
Sec.Type/Tip kodiranja -
Partnumber -
Manuf./Proizvođač -
MCU/Procesor -
EEPROM -24c32
Sec.loc./Zaključan u ? -eprom
PA/Audio izlaz -
Serial No/Serijski broj -8200300859tt280
Utisnute oznake na limu -
Potreban code -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu-
u prilog dump iz radija.Dobijam 6740 kod koji kad ga potvrdim u auto dobijam ERROR na displeju.
Ako netko ima neki drugciji kalkulator ili neka ideja...
pokusao sam sa neki reset dump,kod prihvacen ali ima neki beep zvuk svakih par sekunda.Valjda jos nesto trebada se odradi.
Renault 132-10 kod
-
- Stariji član
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
- Kontakt:
I iz serijskog je taj kod. Probaj ovako
-
- Stariji član
znam to
problem je kad uradis code off ili dump reset javlja se beep sound svakih nekoliko sekunda.A nije VIN coded ovo cudo.ili pa jeste a da ja ne kopcam nesto.Trece nema.
Ne mogu skontati zasto kad mu ukucas kod javlja error.A kod je taj.Nesto ovde mi ne stima...
problem je kad uradis code off ili dump reset javlja se beep sound svakih nekoliko sekunda.A nije VIN coded ovo cudo.ili pa jeste a da ja ne kopcam nesto.Trece nema.
Ne mogu skontati zasto kad mu ukucas kod javlja error.A kod je taj.Nesto ovde mi ne stima...
-
- Stariji član
ja ne mogu da skontam sta se desava.
Dump kome je code off uredno upali ali konstantno se cuje beep zvuk na par sekunda.Nista dodatno nije ukljuceno.Posle par minuta nicim izazvano trazi code.Uneses njegov kod koji je i po dampu i po serial taj isti,ovaj kaze ERROR..Ako ima netko nesto pametno pucajte
Dump kome je code off uredno upali ali konstantno se cuje beep zvuk na par sekunda.Nista dodatno nije ukljuceno.Posle par minuta nicim izazvano trazi code.Uneses njegov kod koji je i po dampu i po serial taj isti,ovaj kaze ERROR..Ako ima netko nesto pametno pucajte
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Probaj ovaj dump