Name / Ime - BLAUPUNKT GMBH
Model - RCD 310
Sec.Type / Tip kodiranja - CODE 0000-9999
Partnumber - 7 647 202 360 - 5M0 035 186AA
Manuf. / Proizvođač - BLAUPUNKT
MCU / Procesor -
EEPROM - 95128WQ
Sec.loc ./ Zaključan u ? - EEPROM
PA / Audio izlaz -
Serial No / Serijski broj -VWZ1Z2K8581348
Utisnute oznake na limu -
Potreban code -DA
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Pozdrav kolege potreban mi je kod za ovaj radio,pa ako je neko u mogucnosti da iscita iz dumpa bilo bi pozeljno.Hvala
[RIJEŠENO] Blaupunkt RCD310 Potreban code
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
izvinjavam se kolega prvi put radim ovu seriju,i kada sam pretrazivao teme neces vjerovati samo mi izbacilo jednu koju je kolega Admin radio nekad davno 2013 godine pa nije u njoj bilo pojasnjeno (bas cudno :/), ali evo sad ponovo pretrazujem i vidim mnostvo tema..Uradit cu ispravku pa postavim drugi sadrzaj..Hvala puno
-
- Expert
Uradio sam ispravku sadrzaja kako je objasnjeno prepravio FF od AE0 do D00 i vratio dump i probao upalit.Display prosvijetli i ugasi se. Da li tako treba ?
-
- Expert
Nemam bas mnogo vremena da posebno objasnjavam detalje ali kada uradis prepravku dampa posle kretanja uredjaja treba ponovo da procitas sadrzaj i postavis ovde.Iz razlike od originalnog dampa i novostvorenog ces pronaci prva dva broja.Ako nemas pravi alat a verujem da nemas druge dve cifre ces traziti rucno.Ako zelis ceo kod mora se citati NEC i Spi.
Zbog toga moras zalemiti podnozje na mesto spi posto ces morati vise puta da ga pokusavas .Posto dobijes prve dve cifre kreces druge dve od 00 dok ne krene.Problem je sto posle dva pokusaja ako ne krene moras programirati ponovo spi da bi resetovao broj pokusaja unosa i tako sve dok ne pronadjes pravi kod.
Zbog toga moras zalemiti podnozje na mesto spi posto ces morati vise puta da ga pokusavas .Posto dobijes prve dve cifre kreces druge dve od 00 dok ne krene.Problem je sto posle dva pokusaja ako ne krene moras programirati ponovo spi da bi resetovao broj pokusaja unosa i tako sve dok ne pronadjes pravi kod.
-
- Expert
Shvatio sam cijeli postupak samo me bunilo gore navedeno.Hvala na utrosenom vremenu i trudu za objasnjenje.Vidjet cu sa strankom koliko mi vremena daje jer mi ocigledno treba duzi put za druga dva broja.Hvala jos jednom
-
- Expert
Evo sadrzaj koji sam izmjenio i postavio, upalio i ponovo iscitao,a na pocetku teme je originalni.Pa ako neko moze da iscita prva dva broja...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
imao sam srece ..krenuo od 99 i kod je 1291 ..Hvala kolega puno na pomoci !