Producer/Proizvođač -Vox electronics,Made in PRC
Model No/Oznake modela -LED32ADS314B,Ser.broj:GM18-0254
LED32ADS314B12151769
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -Ploca:P75-2841V6.1/ nalepnica:18-05770254/LED32ADS314B
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -MA18-577-181217-00092/LSC320AN10
Power supply(SMPS)-
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Bio je problem kod ovog televizora,oslabio elektrolitski kondenzator
68uF/400V i to sam zamenio.TV ukljucim sa daljinskim
upravljacem,pojavi se logo VOX a zatim cetiri kruzica na displeju i
tako stoji.Nece da se iskljuci preko daljinca.
Molim da mi posaljete softver koji se unosi preko USB-a,za ovaj televizor.
U Vox servisu su mi navodno rekli da ploca nije ispravna.
Vox LED32ADS314B,nece da se ukljuci
-
- Expert
https://www.kazmielecom.com/2019/11/12/ ... mware.html. Imas tu softver za USB. Ja imam orginal ali ne znam kako da ti posaljem probaj sa ovim ako ne ide poslacu ti preko googl diska. Skini softwer raspakuj ga formatiraj USB. Iskljuci TV iz struje Stavi USB i drzi dugme za ukljucivanje TV-a i tad ukljuci u struju kabal ne otpustaj dugme na TV-u dok led dioda ne pocme da blinka. Ako TV nema dugme za uljucenje onda drzi dugme OK. Ta druga ploca koju si kupio kako kazes nova ako je nova ne vidim razlog da ne radi. To je verovatno polovna ploca. Probaj da na tastaturi TV-a da spojis ukratko kontakte ima samo dve zice ako se ne varam spoji to ukratko i vidi dali ce TV da krene ako nece ne valja ti ploca posebno ako je polovna. Ima nalepnica na tim plocama na kojim pise verzija softwera. Mislim da je i na jednoj i na drugoj ploci isti softwr bez obyira na vwlicinu i tip ekrana.
-
- Expert
Musterija nije koristila TV i kada ga je ukljucila TV opet ne radi.
Sada imam 4 iste ploce:
1.svetli crvena LED ali nece TV da ukljuci
2.TV ukljuci dodje do ovih kruzica kao na slici i tako stoji
3.pojavi se samo logo Vox i tako stoji
4.TV radi neko krace vreme pojave se razne sare,javi se sustanje u tonu i tako stoji
eMMC kod svih ploca je Toshiba:THGBMBG5D1KBAIL
Da li se neka od ovih ploca moze oporaviti sa progamatorom RT809H,
Kolega pzoran ako mozes okaci na nekom sajtu originalan program za USB,pa da probam,
Unapred zahvaljujem!
Pozdrav,
Sada imam 4 iste ploce:
1.svetli crvena LED ali nece TV da ukljuci
2.TV ukljuci dodje do ovih kruzica kao na slici i tako stoji
3.pojavi se samo logo Vox i tako stoji
4.TV radi neko krace vreme pojave se razne sare,javi se sustanje u tonu i tako stoji
eMMC kod svih ploca je Toshiba:THGBMBG5D1KBAIL
Da li se neka od ovih ploca moze oporaviti sa progamatorom RT809H,
Kolega pzoran ako mozes okaci na nekom sajtu originalan program za USB,pa da probam,
Unapred zahvaljujem!
Pozdrav,
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Ja sam to resavao sa USB softverom za BBK neki Ruski. Samo mora drugi daljinac.
Na netu ima raznih softvera za tu plocu od BBK. Najlakse nadjes ako koristis ovakvu pretragu: "p75-2841v6.1 прошивка". Ja sam ih birao po panelu. Prvo uporedim na panelook.com panel koji je kod mene i panel koji se pominje u opisu abdejta.
Na netu ima raznih softvera za tu plocu od BBK. Najlakse nadjes ako koristis ovakvu pretragu: "p75-2841v6.1 прошивка". Ja sam ih birao po panelu. Prvo uporedim na panelook.com panel koji je kod mene i panel koji se pominje u opisu abdejta.
-
- Expert