Producer/Proizvođač -Wissen
Model No/Oznake modela - 40L3663DG
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -17MB110P
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -POD HLADNJAKOM
Scaler/Scaler -
Eeprom -MX25L1606E
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel - VES400UNDS-2D-N12
Power supply(SMPS)-VESTEL 17IPS12
Tuner -
S/N - 8010108 800177
Naime problem je televizor krene da se upali i lampica blinka zeleno stalno , stoji na toshiba logo , pa se restartuje i tako jedno dva puta i onda se upali samo crvena lampica i tako stoji dok ponovo ne stisnem dugme na daljinskom.
Proverio sam napone i svi su OK. Televizor se nekad upali i radi skroz normalno. Mislim da ima neki problem najverovatnije sa mx25l1606e memorijom pa ako neko ima pristup ovom firmweru da mi posalje..
hvala!
firmware bi trebalo da bude oko 2 mb
TOSHIBA 40L3663DG RESTARTUJE SE SMART
-
Ma i ja mislim da je mozda neki problem sa procesorom.. Samo iz razloga jer se jednom upalio i radio normalno. Ali sam hteo da probam sa updejtom da vidim mozda resi problem.. Mada imam problem .. izgleda nemam pristup za pregledanje dodataka na sajtu pa bi zamoli admina da mi dopusti da skinem ovaj fail ili da mi posalje na mail link da mogu da skinem hvala
-
Takodje tv ima problem sa pozadinskim osvetljenjem , sija skroz plavo. Pa sam namerno pogledao da nije problem mozda sa feedbakom od kontrolera na mreznoj ploci . ali nisam video pad napona kada se tv ugasio , tako da sam suzio problem na maticnu... e sad sta je u pitanju to nisam siguran