Producer/Proizvođač -FOX
Model No/Oznake modela -Fox 32DLE188
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -CV338H-U42
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -CX320DLEDM
Power supply(SMPS)-CV338H-U42
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu - TV upali, vrti logo...zatim asmart...a poslije ode u stby... potrteban soft...
FOX tv 32DLE188
-
- Expert
-
- Expert
Mani se kazmi da ne ucitas nesto sto ne odgovara.Kolega ti je dao skriptu pomocu koje trebas uci u recovery a u njemu da daljinskim odradis ciscenja WIPE_PARTITION-CACHE kao i WIPE_PARTITION-DATA. Ako se ne otvori recovery ne pokusavaj dalje.Evo ti jos dve skripte i radi jednu po jednu.Formatiraj usb po fat 32 ,raspakuj fajlove da u root ide samo CtvUpgrade.bin.Kopiraj prvo WIPE_PARTITION-CACHE ali raspakovan da u usb vidis samo CtvUpgrade.bin. iskljuciti televizor iz uticnice, umetnuti USB fleš disk u USB 2.0 konektor, pritisnite dugme ON na televizoru i bez puštanja prikljucite ga u uticnicu. Kada postupak zapocne otpustite dugme.Isto se ponavlja i sa drugom skriptom WIPE_PARTITION-DATA .Nemoj stavljati dve skripte zajedno nego jednu po jednu.
https://files.fm/u/qx98349vdx
https://files.fm/u/qx98349vdx
-
- Expert
Kolega ursuss ako imaš problema sa iskačućim reklamama u pretraživač ubaci ovaj programčićursuss je napisao/la: 13 vel 2024 08:02 ..uf.. nisam to nikada radio...sa Kazmi sam skinuo fajl nakon tisuću reklama kladionica
uBlock Origin - Free, open-source ad content blocker.
Ukucaj to u tvoj pretraživač i dobićeš opcije , recimo za chrome , firefox ... prihvati extenziju i nema više reklama
u gornjem desnom uglu dobićeš ikonu crveni štit sa slovima UB ako ti blokira neke stranice imaš opciju da dozvoliš
otvaranje te stranice ! Ja to koristim davno već i nema da te nerviraju e sad ja koristim Win. 10 za druge OS trenutno
ne mogu da probam.
Izvinjavam se što pišem ovde ali možda nekom pomogne a neće da škodi. :D