[ODUSTALA] Pomoc za radio alpha CC

Forum za Ark,Arcd,Navi,-Service & Decode-Servis i dekodiranje
maria_b
Potreban mi je kod za autoradio alpha cc serijski broj:VWZ1Z1S2884534,moze li mi neko pomoci?
I isto tako me interesuje moze li se na tom istom radiu iskljuciti automatsko gasenje,posto se sam gasi nako jedan sat rada.
Unapred sam Vam zahvalna! :roll:
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
maria_b je napisao/la:Potreban mi je kod za autoradio alpha cc serijski broj:VWZ1Z1S2884534,moze li mi neko pomoci?
I isto tako me interesuje moze li se na tom istom radiu iskljuciti automatsko gasenje,posto se sam gasi nako jedan sat rada.
Unapred sam Vam zahvalna! :roll:
Mislim da ne moze iz serijskog broja a to ce tacnije znati nas moderator WoodCutter.Najbrze bi bilo da se kod procita iz eeproma ili cak da mu se ubaci neki drugi sadrzaj jer bi se time verovatno resio i drugi problem,t.j.gasenje posle sat vremena rada.
Sacekajte za jos neku sugestiju nasih experata.
Pozdrav,Jimmy
hajro60
Expert
Expert
Prvi post pa odmah moze li kode iz serijala,e nemoze code iz serijala za tu seriju iscitaj eeprom postavi damp i dobijes code
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
hajro60 je napisao/la:Prvi post pa odmah moze li kode iz serijala,e nemoze code iz serijala za tu seriju iscitaj eeprom postavi damp i dobijes code
Kolega hajro60,zenska je u pitanju...malo vise respekta prema neznijem polu ;)
maria_b
Jimmy hvala ti na objasnjenju,ali ja se iskreno ne razumijem u tu vrstu tehnike,samo znam da mi je taj radio vec dugo u autu i sad kad je akumulator otisao,ne mogu da ga upalim jer taj kod je negde zagubljen.Iskreno to i nije neka nova tehnika pa sam zato mislila da se to moze ovim putem resiti.
Pozdrav.
maria_b
Hvala na pomoci,tamo ima jos nekakvih brojeva ali sam kontala da je presudan serijski broj.U svkom slucaju jos jednom hvala.
Pozdrav!
maria_b
Hvala na pomoci,ali ja ne znam sta je eeprom i damp,ako mi objasnis mozda i skontam.
Pozdrav
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
maria_b je napisao/la:Hvala na pomoci,ali ja ne znam sta je eeprom i damp,ako mi objasnis mozda i skontam.
Pozdrav
Eeprom je chip a damp je sadrzaj koji je pohranjen u tom chipu.Da bi se doslo do koda mora se taj chip izvaditi i ubaciti u programmer namenjen za citanje i snimanje doticnog.Na osnovu tog procitanog sadrzaja saznacemo koji mu je kod,opet koristeci jos neki kalkulator koji je namenjen za taj model radia.Zato je potrebno da taj radio odnesete u neki Rtv servis i tamo ce vam to uraditi za cas posla i naplatiti oko 10 Eura.
Eeprom
chip_35x35.jpg
Izgled procitanog eeproma(damp)
http://img94.imageshack.us/img94/8180/2 ... omblur.gif

Pozdrav,Jimmy
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
hajro60
Expert
Expert
Uz duzno postovanje posalji ja radim bez naknade pozzzzz
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
hajro60 je napisao/la:Uz duzno postovanje posalji ja radim bez naknade pozzzzz
hahahaha :D :D :D :D :D

to Hajro smekeru :)
maria_b
Hvala vam puno ljudi,bas ste ljubazni,mislila sam da je to jednostavnije. :?
Mislim da taj radio ne vrijedi toliko,ipak je to radio iz 90-tih godina,ne vredi toliko truda.
Jos jednom sam vam zahvalna na objasnjenju,sad su mi neke stvari jasnije.
Pozdrav! ;)
dell
Expert
Expert
Kontakt:
nazalost nece moci bez tooll-sa!
ferdza
Expert
Expert
maria_b je napisao/la:Hvala vam puno ljudi,bas ste ljubazni,mislila sam da je to jednostavnije. :?
Da ste napisali lokaciju vec bi nekog nasli da to odradi bez nadoknade. Hajro bi to zacas zavrsio :lol:
Odgovori