WEG LCD FL3205

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
davorst
Mlađi član
Mlađi član
Novi sam na forumu pa me, molim, ispravite ako nisam dobro započeo temu. RTV serviser sam samo nisam duže radio i sad, za svoju dušu, prijateljima i rodbini pomalo raduckam. Naravno CRT-a gotovo i nema a sa LCD sam novi. Imam gore navedeni tv, naoko sve ok, elko i ostalo OK, svi naponi uredni. LED stby ne svijetli što mi je čudno jel smatram ako procesor radi, a grije se, da bi trebala biti barem crvena dok se tv ne starta. Isključio napajanje invertera ali ista stvar. Neznam kako je "crko" dali je bilo kakve grmljavine ili sam od sebe a sa ovom se markom nisam niti sretao.
Eto ako me tko može uputiti šta bi mogao za početak pregledati! Hvala! Davor :geek:
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 2 times
Za pocetak bi trebao proveriti napone na maticnoj ploci za napajanje procesora,eeproma 3,3 V,5 V i ostale stabilizatore napona 1,8 i kojih vec ima jer za taj tv nemamo nikakvih podataka.Bilo bi dobro da kvalitetno snimis te ploce i postavis ovde i to ce biti prve slike ikada na netu za taj "unikat" od tv-a.Takodjer postavi i oznake sa svih ploca.
Mozda ti pomogne kolega iz teme sa linka ispod.

viewtopic.php?f=2&t=275
ursuss
Expert
Expert
Been thanked: 1 time
Važi Jimy ..ja uvjek pomognem koliko god mogu i kome god treba, na biram između majstora i šegrta..kolega postavi slike ako možeš...
Kakav je to čovjek koji svijet ne čini boljim...
davorst
Mlađi član
Mlađi član
https://www.dropbox.com/sc/gqa2dbid0ejed9n/CuXu-vEXuc
nisam vičan uploadanju pa se nadam da je ok. Fali stab 3,3v eh16a 639j92 jer sam ga skinuo pošto se netko netko igrao s njime i oštetio štampu kao i oko onog gore ljevo stabilizatora. Na ulazu je 3,3 a na izlazu 1,8v, procesor se grije ali ledica ni na trenutak ne zasvijetli prilikom paljenja.