Da li neko od klega zna zamenu za ovaj trafo
Na njemu pise MAXSTAR MT-630 0112003
Ugradjen je u TV Philipsu na kome je ogrebana nalepnica
VN trafo MT-630 0112003
-
- Super Moderator
sliiaj sasiju da vidimo o kojoj sasiji je rec. Neko ce vec da je prepozna. Sa ovim brojevima nema nista.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Evo slike
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
tu ide ovaj trafo.

“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Generalno kod zamene VN trafoa je:
Ako je HIS crko,prvo proveriti pobudu,onda povratni cond.,onda trafo sa tester,mada ne verujem mnogo tim testerima za trafo.
Desavalo mi se da sam u pojedinim slucajevima bio maltene 100! bio siguran da je VN trafo,a nije.
Kod LCD neonke obavezo sa tester ispitati koji ih pali,a ne da svetli samo diodica da su ispravne,i obavezno sve neonke menjati,ili vratiti coveku.matricu ne popravljati isto menjati celu.
U principu popravka se sve vise svodi na menjanje kompletnih modula,sto je praksa odavno na zapadu.
Ako je HIS crko,prvo proveriti pobudu,onda povratni cond.,onda trafo sa tester,mada ne verujem mnogo tim testerima za trafo.
Desavalo mi se da sam u pojedinim slucajevima bio maltene 100! bio siguran da je VN trafo,a nije.
Kod LCD neonke obavezo sa tester ispitati koji ih pali,a ne da svetli samo diodica da su ispravne,i obavezno sve neonke menjati,ili vratiti coveku.matricu ne popravljati isto menjati celu.
U principu popravka se sve vise svodi na menjanje kompletnih modula,sto je praksa odavno na zapadu.