[ODUSTAO] VOX model:LED39880

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
KD electronic
Expert
Expert
Mogao si barem pokušati,... u par sam navrata oživio ploču sa Vestel šasijom hlađenjem (ledol spray-em) obaju flash čipova i startanjem prijemnika na gore opisani način.

Skinuo sam ti sadržaje sa remont.aud.net za ovu ploču (pošto se radi o istom panelu možda ti se i posreći), ali ih ne uspijevam postaviti ovdje (radi se o file-u od 9,2 MB),... daj mi neku e-adresu pa ti pošaljem.
milenko
Expert
Expert
KD electronic pokušaću to sa boot-anjem sa USB-a. Sadržaje sa remont.aud.net-a mi pošalji na mail:milenkomisamaric@gmail.com Hvala Ti! Pozdrav.
KD electronic
Expert
Expert
Poslano, kolega,... javi rezultat.
milenko
Expert
Expert
Stiglo,hvala,javicu!
milenko
Expert
Expert
KD electronic je napisao/la:Mogao si barem pokušati,... u par sam navrata oživio ploču sa Vestel šasijom hlađenjem (ledol spray-em) obaju flash čipova i startanjem prijemnika na gore opisani način.

Skinuo sam ti sadržaje sa remont.aud.net za ovu ploču (pošto se radi o istom panelu možda ti se i posreći), ali ih ne uspijevam postaviti ovdje (radi se o file-u od 9,2 MB),... daj mi neku e-adresu pa ti pošaljem.
Probao obe varijante (ledol+bootanje kao i sa novim sadržajem fleševa),bez promene.TV se ponaša kao i pre ovih intervencija. Ostaje da je MB neispravan.
KD electronic
Expert
Expert
Bilo je vrlo vjerojatno da je problem na MB (čim nisi imao ton),... ak su napajanja korektna (pritom najviše mislim na napajanje procesora i memorije), ako kod uključenja imaš reset signal (vidi koji je to pin po šemi) i pravilan clock signal (na kvarcu 27Mhz) a na SPI flash memoriji izostaje CS (chip enable) signal sa procesora za pretpostaviti je da je taj MTxxx oštećen,... čekiraj malo te stvari.
milenko
Expert
Expert
Zbog limita oko cene popravke,od strane vlasnika,odustajem od popravke! Hvala svim kolegama koji su mi pomagali u ovoj temi.