[REŠENO] Damp za Crown 29SF08

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
slicko5
Stariji član
Stariji član
Postovane kolege potreban mi je proveren damp sasija je 5800-A5P190-01 procesor TDA9363PS/N3/5 ekran A68 eeprpm 2408 unapred zahvalan,trazio sam po forumima ali neodgovaraju.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Ovaj bi morao da odgovara.Uredno je sacuvan i obelezan by kolega iz VA. Ako ne odgovara, onda imas neki kvar.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
slicko5
Stariji član
Stariji član
Nije kvar pre sam imao sliku povecanu kao zumirana i kovangecija malo rastelovana u srvisni meni nedostupan kads sam pokuso da iscitam damp prazan da ubacis u nega nemoze, neko je menjo trafo i tad je ostecen eeprom.Mislim da zadnji broj od sasi je bitan 01 sto sam nalazio razlike su velike.Snekim bi dampom i proso ali nemam 5,5 ton.Ako ima ko kakv drugi naka stavi na forum...
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Probaj onda da nađeš servisno uputstvo za njega pa u ocijama bita da uključiš tu tonsku opciju. Ako se ne snađeš, pronaćiću ja kasnije.
A.A.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Moraces u opcijama da podesis sadrzaj. Gledao sam manual, dosta je komplikovano. U uputstvu pise da u opcijama biranja moras da postavis sistem na AUTO da bi dobio cist ton. Ako tu opciju nema, onda more da se podesava u servisu. Probaj ovaj dump, on je za sasiju -01, mada mislim da nema veze taj broj. Bitno je za koje trziste je punjen sadrzaj eeproma.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
A.A.
slicko5
Stariji član
Stariji član
Zahvaljujem kolega nasao sam neki filipsov manual sa objasnjenjem koji nosi tu sasiju i u servinom meniju sam izvrsio korekcije a koristio sam ovaj damp nesto sam skarabudzio uglavnom radi pozdrav...