Poni prog problem
-
- Expert
Pozdrav svima.Može li mi neko objasniti zašto ne mogu da upišem sadržaj u prazan eprom.Kada izvadim eprom iz TV_a mogu da ga isčitam i da ga opet upišem u polovan eprom tj. koji je već radio ali kada hoću da upišem u prazan(nov,kupljen)eprom javi mi da ga je upisao ali kada ga otvorim on je i dalje prazan.Radi se o poni programatoru kupljen u rsBanjaluka.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Ja odavno ne radim sa tim programatorom a imam ga rucne izrade i nikad mi nije pravio problem.Probaj taj polovan eeprom da obrises klikom na Clear Buffer i to snimi na eeprom.Ako to funkcionira onda ti nevaljaju ti novi eepromi.
Pozdrav
Pozdrav
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
Sad probaj na taj obrisan polovni eeprom da snimis neki sadrzaj i ako ga snima onda je ok.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Administrator
Ipak ih proveri na nekom drugom programmeru.Ima neke serije eeproma koje PonyProg ne radi,dok su na drugim programmerima ok.boki1979 je napisao/la:U mene je problem 24C08 četiri komada ne radi ni jedan.
Imao sam nedavno jedan 24C08 kojeg ni originalni SeeProg nije mogao snimiti a MiniPRO TL866 Programmer ga snima ko od sale.
Pozdrav
-
- Super Moderator
Proveri sto ti je Jimmy rekao,jer ja sam pre par godina isto tako prosao da pony nije hteo nove eeprome (konkretno 24c08) da pise a willem je bez problema odradio posao. pozz