Pozdrav
TV Beko
Model CTV-28T05 TXS
Sasija C7
Vertikala STV8172A
Kvar, Horizontalna linija pri dnu ekrana
Opis
Tv dosao sa tamnim ekranom i horizontalnom linijom pri dnu ekrana
sobzirom da nisam imao vertikalu STV 8172A ja sam stavio TDA 8172 i zamjenio naduvani kondezator C623 1000mf 25v
tv radio deset danai vracen sa puknutom verikalom,zanima me dali je neko mjenjao ove 2 vertikale po semi je tda 8172 nesto slabija sada sam nabavio orginal vertikalu ali necu ugradjivati dok ne dobijem vase misljenje i sugestije
Beko Ctv-28T05Vertikala problem
-
- Expert
problem je u samom kolu, i ja muku mucim sa delovima.Kvalitet je problem
ugradio sam kolege ovu orginalnu vertikalu,zamjenio sve elkose oko vertikale i u mrezi slika ok ali me malo koci grijanje vertikale hladnjak se brzo zagrije,kao i vertikala,ne pravi smetnje u slici ali smatram da je prejako naponi na vetikali +15vkao i -15v uredni dali je normalno to grijanje sobzirom da je na hladnjaku i BU508 kao i stabilizatori napona znaci sve je na jednom hladnjaku
-
- Expert
Najvise problema sa vertikalom sam imao kod Daewoo LA7848 nenormalno se greju a imaju velik hladnjak, i kad crkne kolo tesko naci kvalitetno, strada i OW prilikom zamene kola. Desava se i da osteti procesor
ja sam imao slim samsung i pitam zasto je ostao dzek antenski u tv-u i odsecen kabel!? kazu ; nismo mogli izvuci dzek iz televizora glupog. A grom ga tako zavario kao svajs aparatom! ja isto nisam mogao skinuti poklopac , nego sam iscupao onu pipu sa tjunera pa skinuo poklopac. a unutra sve crno... ugalj.... sve izgorelo i mase i sve...
Trenutno korisnika/ca: Claude [Bot], GPT [Bot] i 0 gostiju.