Univerzalna mreza

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
grki
Expert
Expert
Postovane kolege da li je neko koristio ovu uni mrezu http://www.proelectronic.rs/UNIVERZALNA ... v-7981.htm ,da li ova mreza moze da se poveze preko optokapler i kakva su iskustva sa ovom mrezom,moze li mozda neko predloziti neku mrezu sa trafom koju je koristio i zadovoljan je sa njom i staviti link gd je nabavlja.

slika slika
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Ja ih ne koristim vec godinama. ZD08 sam samo jednu do sada ugradio. Ove sa trafoom su nuzno zlo. Nije da ne rade, ali mi se ni malo ne svidjaju. Moj kolega isece testerom mrezu od samsunga kome ode ekran i iskoristi je kao i ovu. Nije ovako lepa ali je sigurnija. Kod ove treba odmah zameniti elektrolite, staviti neke kvalitetnije i podici ih malo u vis da se ne greju. Ispod hladnjaka za BU treba izbusiti rupice koliko god mozes da izbusis. Jedino tako moze da radi duze od godinu, dve.
Inace za ovu je dosta jaka cena. Ja sam ih nekad placao max 5e. Znam da su ih imali mnogi u Pancevu na buvljaku na tezgama. Nisam vidjao takve mreze sa izvodima za optokapler. Neki televizori mogu da rade i bez njega(iako ga ima) a neki ne.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
Toma
Expert
Expert
Mrezhni modul SON-B25 sa optocoupler-om.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
grki
Expert
Expert
Tomo gde kupiti ovaj modul i ako si koristio kakva su ti iskustva?
djokovic49
Expert
Expert
ja sam stavljao hladnjak mnogo veci i postavljao ga sa strane tako da se pokazalo mnogo bolje,i ne greje se trazistor
grki
Expert
Expert
Kolega Djokovicu jer to govoris za ovaj modul SON-B25 sto je predlozio Toma
Toma
Expert
Expert
@grki, taj modul nisam koristio. Mislim da je ova bolja od OVE iz razloga shto nema elko u primaru (HOT). Istu mozhesh nabaviti OVDE
tv-serviser
Expert
Expert
ZD-08 najbolje resenje moje iskustvo, dosta sam ih ugradio, najmanje vremena se izgubi a odlicno radi.
grki
Expert
Expert
Treba mi mreza sa trafom,Tomo ovi ne salju na komad samo na veliko.
Radovi
Expert
Expert
Dosta mreza sam ugradio sa drugih tv,isijecem ih,prespojim zicama ako ima prostora da se postavi sa strane.
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.

Trenutno korisnika/ca: Claude [Bot] i 1 gost.