[RIJEŠENO] Becker BMW E39 Radio Tjuner otpor
-
- Expert
Potrebno mi je da neko vidi na ovom radio tjuneru iz BMW 320td godina 2002 iza oznacenog kondenzatora da li ima otpor i koja je vrijednost jer uredjaj nakon demontaze s vozila jer je ledio displej i vracanja nakon 1h vise neradi jedino sto je radjeno je skidan navedeni kondenzator.Rijec je o uredjaju BECKER BMW PROFESSIONAL BM 54, BE6526EU.......
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Oba elka ova jedan pored drugog isto trebaju biti okrenuti crno na elku znaci da na masu minus ide ta strana elka i tako je sa pinom 3 i crnim na elku to je OK pitam iza ovog elka crveno oznaceno da li ima otpor iza posto mi to jedino izgleda kao da fali otpor sa plusa kondenzatora gdje sam strelicom oznacio.
-
- Expert
Uredu hvala na trudu predpostavljao sam da je vezano za odjavljivanje uredjaja sa vozila jer je bio vise od 1h iskljucen sa vozila, probam javim.Ovo sve smo otvarali jer mi je prijatelj se zalio da mu displej ledi i izgubi se a primjer radio nastavi da radi zalio se je na grijanje tjunera pa smo isti zbog toga otvaraliPozzz
-
- Expert
Otpor nije ni bio na onom mjestu nego je vlasnik zbog neispravnog mehanizmanna dvd-u iskopcao djek na modulu dok sam ja vracao u kokpit uredjaj a preko DVD-a je vezano sve.Rijeseno