Pozdrav svima
LG
Chassis: MP-03AB
Kvar: Problem je u tonu jer je u meniu izgubio neke opcije kao DK,I ,ostala je BG ali je ton ostao na DK.Sa praznim eepromom dobijem te tonske ali slika prelazi na France secam i gubi se autokonvergenca.U servis meni ne mogu ući jer nemam servisni daljinski upravljač.Servis manual imam a sad konkretno mi treba sadržaj eeproma upisan u eeprom 24C16 na poziciji IC2
Ako neko od kolega ima ili ga može negde skinuti neka ga postavi ovde.
Ovo je njegov sumnjiv a postavljam ga zbog usporedbe da se lakše nađe odgovarajući.
[ODUSTAO] LG RT-39NZ43RB Projection TV
-
- Expert
proveri promeni X630
This unit will not select any of the system information,its stuck on B/G and i cant seem to change it.
The same gos for all the items below this.However it will tune,but of course never finds anything watchable!
I thought it might be an eeprom problem,but I do not know the chassis type
This unit will not select any of the system information,its stuck on B/G and i cant seem to change it.
The same gos for all the items below this.However it will tune,but of course never finds anything watchable!
I thought it might be an eeprom problem,but I do not know the chassis type
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
[ODUSTAO]
Nije više kod mene.Malo sam ga doterao sa finom regulacijom na par lokalnih tv stanica i stranka nije zahtevala ništa bolje jer ostale kanale ima preko SAT resivera preko scarta.
Hvala i pozdrav
Nije više kod mene.Malo sam ga doterao sa finom regulacijom na par lokalnih tv stanica i stranka nije zahtevala ništa bolje jer ostale kanale ima preko SAT resivera preko scarta.
Hvala i pozdrav