Pozdrav!
Porebna je shema za ovaj tv jer stradala je mreza i SMD komponente koje su ispred trafoa sprzene su i neznam o kojim elementima se radi.
Postavicu i sliku ako neko moze da prepozna plocu!
pozz
COLOSSUS 32" HD LED TV
model: CSS-10100B
mreza:MP123-24CX1
[REŠENO] Colossus HD LED TV
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
-
- Administrator
Teško ćeš to rešiti,nisu uspeli ni ti sa linka koji sam postavio pa bi bilo dobro da razmišljaš o kombinaciji i ugradnji neke druge ili univerzalne mreže.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Administrator
evo malo sam pogledao na ebay i nasao neke power supply mozes i sam pogledati evo ti link pa usporedi sa svojim
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
Zdravo!
da zatvorimo ovaj slucaj sa ovim tv-om Reseno!
Ali plocu nisam nasao ni onaj tranzistor D446, mada je kokan imao volje da mi pomogne nismo uspeli.
Onda izbacio sam +24V da koristim a zadrzao +12v i +5v. T.e. posto je mreza u haosu ubaci mrezu od dvd playera.Bilo je dovoljno mesta da stane u shasiju.Izmenjao(skinuo) sam original led rasvetu za panel
t.e. ubacio led traku na +12V i premostio +12v na deo gde se napaja zvuk i tako proradio ga.
nakon testiranja od par dana sve je ok.
pozz i hvala svima znam da nije po PS-u ali mozda se jos neko resi na ovaj korak...u nedostatku org.delova
da zatvorimo ovaj slucaj sa ovim tv-om Reseno!
Ali plocu nisam nasao ni onaj tranzistor D446, mada je kokan imao volje da mi pomogne nismo uspeli.
Onda izbacio sam +24V da koristim a zadrzao +12v i +5v. T.e. posto je mreza u haosu ubaci mrezu od dvd playera.Bilo je dovoljno mesta da stane u shasiju.Izmenjao(skinuo) sam original led rasvetu za panel
t.e. ubacio led traku na +12V i premostio +12v na deo gde se napaja zvuk i tako proradio ga.
nakon testiranja od par dana sve je ok.
pozz i hvala svima znam da nije po PS-u ali mozda se jos neko resi na ovaj korak...u nedostatku org.delova
Prvo ga spucaj sakom 2-3 puta pa probaj mozda ce da radi...