STK4181-V
-
- Expert
Postovane kolege hteo bih vase misljene o ovom STK4181-V kolu,imao sam loseg iskustva sa ovim kolom u proslosti. A sada mi je doslo neko pojacalo sa ovim kolom pa razmisljam dali da ga ga radim bas zbog problema sa ovim STK kolima.
-
- Expert
Da se vratim ponovo na ovu temu,posto sam probao da zavrsim ovaj stub i ne uspevam ,sve sam menjao u delu oko stk kola i tr puta sam zamenio stk kolo koje sam vec naveo u naslovu teme,i nece da proradi napon na izlazu je -49 volti sto ne sme da bude,dali je moguce da ne valjaju sva tri kola? A uredjaj je JVC model DR-E5L.mini linija.Svaka pomoc dobrodosla.Hvala.
-
- Expert
taj hibrid nije bio nekada skup a onaj stk 4191 jos jeftiniji a 2x 50w sinusa. odnos snaga/pare extra
Sada je je vreme pogano da u aswo i ovde u gradu
ne valjaju hibridi ali 100% znam, jer polovni rade a novi crknu ili odmah ili nakon nekog vremena... tu sam bacio pare .... to je bilo ima 4 godine
E sada: -kupih ima 7 dana kod Svete iz Niš 3 hibrida. stk 463 za sony silver i stk 40... za technics i neki
hibrid za wufer- gluper panasonic ...
sve radi nisam imao problem
a!!!
Sada je je vreme pogano da u aswo i ovde u gradu
ne valjaju hibridi ali 100% znam, jer polovni rade a novi crknu ili odmah ili nakon nekog vremena... tu sam bacio pare .... to je bilo ima 4 godine
E sada: -kupih ima 7 dana kod Svete iz Niš 3 hibrida. stk 463 za sony silver i stk 40... za technics i neki
hibrid za wufer- gluper panasonic ...
sve radi nisam imao problem
a!!!