25q32

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
Radovi
Expert
Expert
da li mogu sa elnec pg4uw programatorom da iscitam flash memoriju 25q32
imam problem na tv quadro lcd32ab11,gdje je neispravno to kolo na maticnoj ploci T.MSD306.69A11345- ima samo crvenu stby lampicu i ne moze da starta
prebacio sam to kolo sa druge -slicne ploce i tv startuje iali ne odgovaraju komande na tastaturi i ne reaguje na daljinski
jedno kolo je od proizvodjaca giga device semiconductor i ima oznaku 25q32sip a drugo od windon i ima oznaku 25q32 i jos par slova koje ne mogu procitati
kada pokusam citanje na programatoru izbacuje gresku manufacturer/device id chek error (00/00/00)
da li moze neko drugo kolo umjesto ovog,takodje mi treba sadrzaj memorije za ovaj tv ili mozda neko ima kolo koje moza da mi isprogramira
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
kokan
Expert
Expert
Čekirana je funkcija, po sećanju, ''manufacturer ID check'', treba je ''disejblovati'' i tad program ne proverava proizvođača memorije.....
nerminb
Expert
Expert
Koristim se istim software-om i seeprog-om. Nikad nisam imao problem sa citanjem i brisanjem, ukoliko je kolo koje se programira OK, mogao sam staviti bilo kojeg proizvodjaca uvijek ce proci, samo nek je tip kola koje se programira OK, ali pri upisu su problemi. Nece programirati ako svaki znak nije OK. Znaci moguce da ti memorija koju programiras nije OK.
bubul
Expert
Expert
Zdr,i ja imam isti peoblem sa see programatorom nikako dq peogramiram 25Q32
bubul
Expert
Expert
jel moze neko od kolege da pomaze sta treba da bude enable i disable jer imam probleme samo sa 25q32
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Radovi
Expert
Expert
ako iskljucim ovu opciju oznacenu na slici on ga iscitava uzasno sporo ali ne prolazi verifikaciju,mozda neko zna koja podesavanja treba uraditi
jedno kolo je sigurno dobro sa ispravne ploce ali ni njega ne mogu iscitati
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
Originalni SeeProg nikad ne pravi te probleme.Sve sa liste i čita i snima bez problema.Jedina mana mu je što je spor ko puž :)
Te memorije MiniPRO čita i snima za 10-15 sec.a SeeProgu treba 10 minuta.Probaj sa najnovijim software sa linka ispod.

http://www.elnec.com/sw/pg4uwarc.exe
Radovi
Expert
Expert
skinuo sam vec najnoviji softver ali ne pomaze
Radovi
Expert
Expert
je li ovaj dobar
TL866CS
nele2222
Expert
Expert
Kolega sve savrseno radi sa onim o kom smo pisali , znaci nema greske a zavrsen posao za manje od 1 minut !
Isto vazi i za tebe kolega bubul .
Pozdrav svim ucesnicima
kokan
Expert
Expert
kokan je napisao/la:Čekirana je funkcija, po sećanju, ''manufacturer ID check'', treba je ''disejblovati'' i tad program ne proverava proizvođača memorije.....
DA, ja nisam naveo da koristim BeeProg i to radi bez greške, provereno u praksi više puta....