vivax tv 3265

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
villiam
trebam pomoč oko mreže za vivax tv 3265. stby 5v ok kad pališ tv zasvijetli zeleno ali ne kreće jer ne radi glavna mreža 12/24v koju "drajvaju" 2 kom 6n60 sa l6599n koji je na maloj pločici okomito u odnosu glavne ploče mreže. dizalica napona 300-390v proradi uredno ali ne i mreža 12/24v. sumnja je na l 6599 obzirom na to da su fetovi ispravni. ima li tko kakvih sličnih iskustava. hvala! :?:
toce
Expert
Expert
Lepo je to sto si sve napisao al nisi napisao potrebne podatke upisi oznake modula da se zna o kojoj se napajanju radi na samoj ploci imas oznake pozz.
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
@villiam
Procitaj pravila foruma i ispuni formular,ispunjen formular cu prebaciti i tvoj prvi post.

viewtopic.php?f=2&t=2164

Producer/Proizvođač -
Model No/Oznake modela -
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -
Power supply(SMPS)-
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -
sigurno se neka zica otkacila...
Zoki
Expert
Expert
V -A - R -W :lol: :D i ostale jedinice se pišu velikim tiskanim slovima.
haralampije
villiam, promijeni L6599. Nije skup a ja sam često imao da je problem bio samo u njemu.
milan 1
Expert
Expert
Prije svega želim se ispričati svima na forumu jer sam se dvaput registrirao na forumu pa je nastala zbrka oko famoznog vivaxa 3265.Naime sa jednog PC poslao sam milan 1,a sa drugog milan 2,a zapravo sam ista osoba.Još jednom isprika svima koji su sudjelovali u rješavanju problema.Nadam se da mi nećete ovu pogrešku uzeti za zlo.Pozdrav svima.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
milan 1 je napisao/la:Prije svega želim se ispričati svima na forumu jer sam se dvaput registrirao na forumu pa je nastala zbrka oko famoznog vivaxa 3265.Naime sa jednog PC poslao sam milan 1,a sa drugog milan 2,a zapravo sam ista osoba.Još jednom isprika svima koji su sudjelovali u rješavanju problema.Nadam se da mi nećete ovu pogrešku uzeti za zlo.Pozdrav svima.
No problem!Jedan nalog ti moram deaktivirati a to je?

Pozdrav