Pozdrav svima.
MOje ime je Dejan Jovanovic. Iz Leskovca sam.
Ne znam da li postoji vec tema koja obradjuje ovo, ali posto sam novi clan voleo bih da pitam da li neko ima iskustva sa DSM televizorima.
Naime, imam DSM 2200 FHD, 22`. Kupljen u Rodi.
Trenutno je kvaru. Kvar se satoji u sledecem: Slika kasni i kao da je ghost-ovana. Ton ide normalno, ali slika kao da neprestano kasni i kao da se preliva. Rekli su mi da je otisao ekran. Nosio sam ga kod jednog majstora, uspeo je da ga "popravi", kao neki hladni lemovi i tako to. Radio je nekih 10 sati i ponovo se javilo isto.
Da li neko zna o cemu pricam i koja je mogucnost popravka. Slika je usporena i kada se veze na komp.
Pozdrav
DSM 2200 FHD
-
- Expert
To se zove Panel i taj Panel ima neku oznaku valjda.
-
- Super Moderator
-
Pozdrav svima.
Znam da je to obicaj da se daju svi podaci o aparatu, ali ja nisam tehnicar, niti znam tacno sta to znaci. Imam samo slike dve ploce koje se nalaze u TV prijemniku i nalepnica koje se nalaze na panelu, za koje evo saljem link. Postavljene su na You tube-u. Radi se o modelu DSM LED 2201 FHD. TV je 22`, Full HD. Napajanje je spoljnje, tj ima adapter.
https://www.youtube.com/watch?v=0768jBD ... e=youtu.be
Znam da je to obicaj da se daju svi podaci o aparatu, ali ja nisam tehnicar, niti znam tacno sta to znaci. Imam samo slike dve ploce koje se nalaze u TV prijemniku i nalepnica koje se nalaze na panelu, za koje evo saljem link. Postavljene su na You tube-u. Radi se o modelu DSM LED 2201 FHD. TV je 22`, Full HD. Napajanje je spoljnje, tj ima adapter.
https://www.youtube.com/watch?v=0768jBD ... e=youtu.be
-
-
- Super Moderator
Ponesi u servis koji imaju iskustva sa lcd , trebalo bi pokusati pritiskati flet kablove sa strane panela, ali nepreporucujem da sam to radis jer moras rastaviti da dodjes do njih.
sigurno se neka zica otkacila...