Producer/Proizvođač - Daewoo
Model No/Oznake modela - DLT-37C3FTB
Chassis/Model šasije -SL500T
Main board/Matična ploča -SL500T
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -MST96889LD-LF
Scaler/Scaler -
Eeprom -2X24C64
Flash -M29W32C
Audio/Ton -2XTDA8931T
Tuner analog/digital -ANALOG I DVB-T
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -
Power supply(SMPS)-FEL-3237UA
Simboli: Microfarad µF Ohm Ω
Opis kvara i opis poduzetih:
Tv radi i memorise kanale ukoliko se ukljuci na skart kabal izbrise sve kanale iz memorije i ne radi mu hdmi izlaz nema ga u opcijama kada se prebacuje na externi uredjaj.
Tv ima 2 eeproma 24c64 ako neko ima sadrzaj ili moze ga naci na netu ja nisam uspio da pokusam ubaciti.
Ili ako neko ima servis menu za ovaj model da pokusam u njemu neke opcije birati.
Nasao sam servisni manual za navedeni u njemu pise da treba servisni daljinski da se udje u servisni menu a ja ga nemam.\
Mozda kao i kod drugih televizora imaju opcije i bez servisnog daljinskog.
Daewoo lcd dump ili sm
-
- Expert
-Switch on the set.Press quickly the green,yellow and menu buttons on RC
-Switch on the set.Press quickly the red,green and menu buttons on RC
-
- Stariji član
Probao sam prazne eeprome i on ih isto upise i opet nema hdmi izlaza u opcijamaAdministrator Jimmy je napisao/la:Ja bi probao te njegove originalne sadržaje eeproma upisati u nove eeprome 24C64
Pozdrav
-
- Stariji član
Nisam uspio uci na ovaj nacin mozda negdje grijesim.Jordan Čebron je napisao/la:-Switch on the set.Press quickly the green,yellow and menu buttons on RC
-
- Expert
1. Turn on the device. 2. Briefly press the red button, green, and TC menu.
ukluci uredaj na brzinu pritisni crvenu pa zelenu i menu na dalinski to treba izvesti sa brzim prstima.
ukluci uredaj na brzinu pritisni crvenu pa zelenu i menu na dalinski to treba izvesti sa brzim prstima.
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Nisam mislio na prazne eeprome nego da se pročitaju stari eepromi i da se ti binovi upišu putem programera u potpuno nove ili ispitano dobre druge eeprome 24C64,zbog problema gubljenja programiranih kanala.Što se tiče HDMI to se verovatno može podesiti u servisnom režimu.fuki je napisao/la:Probao sam prazne eeprome i on ih isto upise i opet nema hdmi izlaza u opcijamaAdministrator Jimmy je napisao/la:Ja bi probao te njegove originalne sadržaje eeproma upisati u nove eeprome 24C64
Pozdrav