VW grundig BETA 5 code

Forum za Ark,Arcd,Navi,-Service & Decode-Servis i dekodiranje
DEXTER LE
Pozdrav svima na forumu , potrebna mi je mala pomoc , radi se o standardnom problemu sa gore pomenutim uredjajem , ne znam kod doticnog. evo njegovih podataka:
Name/Ime - Volkswagen
Model - BETA 5
Sec.Type/Tip kodiranja - 0000-9999
Partnumber - 1JO 035 152 E
Manuf./Proizvođač - GRUNDIG
MCU/Procesor - MC68HC11KA4
EEPROM -MC68HC11KA4
Sec.loc./Zaključan u ? - SAFE 1
PA/Audio izlaz - TDA7375A
Serial No/Serijski broj -VWZ2Z2A2972563
Utisnute oznake na limu -VWZ2Z2A2972563
Potreban code - MCU
Imam i sanzer sa istog modela , kao i CD-player i to je razlog zbog cega zelim da vratim iz djubreta ovo kastofonce.

Kakav sam maler sigurno niko nece imati resenje koda iz seriskog broja , pa mi stim u vezi treba sema programatora, i preporuka za aplikaciju (softver za citanje dump memorije), jer opet kazem kakav sam maler, morace da se cita kod iz dump_a...

UNAPRED HVALA
Zoki
Expert
Expert
hajro60
Expert
Expert
code u procesoru HC11KA4
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
hajro60 je napisao/la:code u procesoru HC11KA4
Kolega zna da je kod u MCU i ako nema koda iz serijskog broja,kolega je tražio da mu se postavi šema interfejsa i uputstvo da se ta motorola pročita.To je suština problema i treba se ići u tom pravcu a ne ponavljati nešto što je već poznato svim onima koji su prethodno pročitali prvi post.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
DEXTER LE je napisao/la: pa mi stim u vezi treba sema programatora, i preporuka za aplikaciju (softver za citanje dump memorije), jer opet kazem kakav sam maler, morace da se cita kod iz dump_a...

UNAPRED HVALA
Komplet uputstvo i alat za čitanje MCU u prilogu.
motorola cracker i interface.rar
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
DEXTER LE
Nemam reci , ostao sam bez teksta , bas sve sto treba...
Hvala je malo , ali eto oduzicu se kad mi se ukaze prilika , radim autoelektriku , i profesionalna ozvucenja, pa ako ista zatreba pitajte. U celom Leskovcu vise niko ne radi dekodiranje... Mozda cu poceti s tim da se pekljam , ali mozda.....