Pozdrav za cenjene kolege, molio bih za pomoć oko dekodiranja ovog ARK sa navigacijom, instaliran u autu Škoda, prilikom
menjanja akumulatora traži kod. Kako nisam do sada imao prilike da se sretnem sa ovom mašinom molim Vas za pomoć.
Podaci sa nalepnice,.
Škoda Radio Navigation
SKZ1Z7G7085418
1Z0 035 194 A
Drugi deo nalepnice.
Blaupunkt
7 612 002 037
Made in Germany
Svaka pomoć dobro došla. Hv.pozd. Samo da napomenem unos koda dozvoljava nije u blokadi..
[REŠENO] ŠKODA Radio navigacija Sistem SKZ1Z7
-
- Expert
-
- Expert
Uporedi sa ovim plocama imas oznacene tacke gdje ces da letujes zice od programatora oznaci 24c32 i ocitaj taj dump postavi i dobit ces koji je cod ili drugi cod
-
- Expert
Danas sam dobio obavestenje od stranke da je radio sa kolima kupljen u Zrenjaninu i da vlasnik navodno zna njegov kod, ako to ne uspe
onda ostaje što je G.din Ferdza Diddygy predložio hvala Vam unapred, u svakom slućaju čujemo se...Pozd..
onda ostaje što je G.din Ferdza Diddygy predložio hvala Vam unapred, u svakom slućaju čujemo se...Pozd..
-
- Expert
Ako sam dobro razumeo kolege nasao sam da prva po redu ploča odgovara ovoj navigaciji konektovao sam ta dva označena mesta 5 nož.SDA 6.noz. SCL izabrao
eeprom 24C32, ali ga ne iščitava, imam prog.TL866 znači nije do programatora, probao sam i radio da uključim ali ništa. Znači samo dve konkcije sam izvršio od
auto radia prema programatoru, dali jos mozda neke konekcije treba obezbediti da bi se isčitao sadržaj..
Pozd.hv..
eeprom 24C32, ali ga ne iščitava, imam prog.TL866 znači nije do programatora, probao sam i radio da uključim ali ništa. Znači samo dve konkcije sam izvršio od
auto radia prema programatoru, dali jos mozda neke konekcije treba obezbediti da bi se isčitao sadržaj..
Pozd.hv..
-
- Expert
GND si zaboraviomoso je napisao/la:Ako sam dobro razumeo kolege nasao sam da prva po redu ploča odgovara ovoj navigaciji konektovao sam ta dva označena mesta 5 nož.SDA 6.noz. SCL izabrao
Pozd.hv..
ukljuci navigaciju sacekaj 5-10sec da se pojavi SAFE ili CODE pa onda citaj
-
- Expert
Evo isčitanog Bin.a
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Ako si u žurbi,upiši mu taj tvoj originalni bin editovan na code 1690.
Ako saćekaš,dobićeš originalni code od naših kolega koji imaju kalkulator za taj algo.
Ako saćekaš,dobićeš originalni code od naših kolega koji imaju kalkulator za taj algo.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Molio bih Administratora foruma da ovu temu označi sa REŠENO, naime prethodni gazda od ovih kola (škode) našao je knjižicu sa orig-kodom 1625.
Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli u rešavanju ovog za mene prvom aparatu sa ovom navigacijom, počev od Administratora .
Pozivam ako neko od kolega krene put Madjarske a prolazi banatskom stranom da mi se javi sledi čast...Hvala svima..
Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli u rešavanju ovog za mene prvom aparatu sa ovom navigacijom, počev od Administratora .
Pozivam ako neko od kolega krene put Madjarske a prolazi banatskom stranom da mi se javi sledi čast...Hvala svima..