Producer/Proizvođač -Vivax
Model No/Oznake modela tv-32le60
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -TP.SIS231.PT85 kbi+315a1l03 na nalepnici
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -25Q64
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -GZR14-021
Power supply(SMPS)-
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Pri startovanju upali se logo vivax ,postoji desetak sekundi i ugasi se,i tako u krug.Probao sam sa dumpom od kolege Josipa koji je postavio isto ovakvu temu samo nam se razlikuju paneli za jedan broj.Sanjegovim dumpom sto je postavio kod mene nema ni stby.Iscitao sam stari sadrzaj iz 25q64 i upisao u novi flash ali sve je isto,pali i gasi se neprekidno.Probao sam gomilu dump-ova sa ruskih sajtova,i ovde postavljenih,vecina ne radi ,a oni sto upale slika bude naopaka i komande su zbrkane.Najpriblizniji dump je za vivaxa 24le70 sa jedne druge teme na ovom sajtu.Sa njim je slika ok,komande rade ispravno jedino je slika odozdo i sa leve strane suzena.Moje pitanje ima li ko iscitan dump sa ovog modela.Hvala i veliki pozdrav.
[REŠENO] Vivax 32LE60 dump
-
- Expert
Probaj LP
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Probaj i ovaj
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Mlađi član
poz...
mozeli se ovaj sw ubaciti preko usb-a
mozeli se ovaj sw ubaciti preko usb-a
-
Kolega Robert hvala puno.Ovaj prvi sto ste postavili je originalan.Sve funkcionise,i rucne komande i daljinac.Probao sam skoro tridesetak dumpova sa neta i nijedan nije bio kako treba.Sta da kazem,hvala vam puno i veliki pozdrav.