Producer/Proizvođač - VOX
Model No/Oznake modela - LED32880
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča - 17MB82S 10088686 23159948 183 32"
LVDS/TCON - 6870C-0442B
MCU/Procesor - MT5820LUNU
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -W25Q64F, 25Q16F
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel - VES315WNVL-01-B
Power supply(SMPS)- 17IPS19-5
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu - Potreban sadrzaj flesa za oaj tv. Cim se prikljuci na mrezni napon, startuje, ima zvuk preko skarta, ima pozadinsko osvetljenje ali nema grafiku. Ne reaguje na daljinac ni na komande na ploci. Nekada 25q64 reaguje na grejanje i da grafiku. Pokusao da iscitam stari 25Q64 i upisem u novi cip ali nista.
Probano sa flesom iz drugog tv-a sa17MB82S ali ne startuje.
VOX LED 32880
-
- Novi registrovani član
Postovanje
Ja takodje imam isti problem sa ovim tv ,bio bih zahvalan aako neko ima usb softver ili sadrzaje spi memorije.Probao sam sa grjanjem tv proradi ok do ponovnog gasenja,takodje sam iscitao staru memoriju uz grjanje i programirao novi cip ali nije dalo rezultata
Ja takodje imam isti problem sa ovim tv ,bio bih zahvalan aako neko ima usb softver ili sadrzaje spi memorije.Probao sam sa grjanjem tv proradi ok do ponovnog gasenja,takodje sam iscitao staru memoriju uz grjanje i programirao novi cip ali nije dalo rezultata
-
- Super Moderator
Ovde imas sve potrebno za tu plocu i panel: https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewt ... 9#14881243
ali ne verujem da ce ici tako. To sa grejanjem, ako je promenjena memorija, govori da ti maticna ne valja.
ali ne verujem da ce ici tako. To sa grejanjem, ako je promenjena memorija, govori da ti maticna ne valja.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Stariji član
Ovo imam u arhivi, valjda ce pomoci.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Novi registrovani član
Hvala probacu pa sejavljam,nije uspelo sa onim sadrzajem sa poljskog sajta sa njim sam blicne pozadinsko i vrati ga u stby.Vratio sam moj sadrzaj i sa njim imam pozadinsko i ton
-
- Novi registrovani član
kolega nisam uspeo ni sa Vasim sadrzajem.tv sam resio sa upgred loaderom preko usb-a.Hvala u svakom slucaju