Producer/Proizvođač -PANASONIC
Model No/Oznake modela - TX-L32C5E
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -
Power supply(SMPS)-
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu - Nisam otvarao uređaj tako da nisam popunio tabelu pa se izvinjavam .Naime imam problem sa ovim Panasonicom u donjem desnom uglu se pojavila ikona na kojoj piše "CI Plus key Fail" .Trenutna verzija softwera je 2.42 . Imali rješenja.
(ODUSTAO)PANASONIC TX-L32C5E
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: abaz6, dana/u 16 vel 2017 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Expert
Kako je došlo do aktivacije te ikone,… je li korišten CA modul sa smart karticom ili se ovo pojavilo pri gledanju s njegovog tunera ili nekog STB-a spojenog hdmi-em?
Stoji li ikona konstantno ili se ipak nakon dužeg vremena ugasi?
Stoji li ikona konstantno ili se ipak nakon dužeg vremena ugasi?
-
- Expert
Stranka koristi Mtel-ov paket i ima njihov resiver spojen hdmi-em i ikona stoji konstantno
-
- Expert
Ova se poruka javlja kad dođe do greške kod dekodiranja digitalnog streama sa CI plus standardom,… probaj factory reset, isključi automatsko ažuriranje kanala, restartaj tv.
Nema li promjene onda update firmware-a.
Nema li promjene onda update firmware-a.
-
- Expert
imali neko firmware za ovaj moj panasonic
-
- Expert
Pogledaj ovo
Kod: Označi sve
http://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu14.html
Alexa
-
- Expert
sve sam ovo radio ali nema pomoći
-
- Expert
Kolega probaj sa ci modul mozda se skida ikon
-
- Expert
CI plus ključ (ili svojevrsni ID uređaja za omogućavanje prikaza kodiranih sadržaja) nalazi se u samom NAND-u (kod ovog modela u NOR-u) i, iz nekog razloga, ne prolazi verifikaciju.
Kod Philipsa sam taj problem jedino mogao riješiti zamjenom matične (SSB) ploče jer bilo kakva potreba za prčkanje po NANDU zahtijeva zamjenu matične (iz Philipsova service menu-a: "When the NAND-Flash must be replaced, a new SSB must be ordered, due to the presence of the security keys! (CI +, MAC address, ...)".
Ono što bi ti još mogao preporučiti je ulazak u service mod i pregled ima li Panasonic neku opciju za isključivanje CI+ verifikacije ili samog upozorenja za “CI Plus key Fail” koje ti se pokazuje na ekranu.
Kod Philipsa sam taj problem jedino mogao riješiti zamjenom matične (SSB) ploče jer bilo kakva potreba za prčkanje po NANDU zahtijeva zamjenu matične (iz Philipsova service menu-a: "When the NAND-Flash must be replaced, a new SSB must be ordered, due to the presence of the security keys! (CI +, MAC address, ...)".
Ono što bi ti još mogao preporučiti je ulazak u service mod i pregled ima li Panasonic neku opciju za isključivanje CI+ verifikacije ili samog upozorenja za “CI Plus key Fail” koje ti se pokazuje na ekranu.
-
- Expert
problem je što se nemože ući ni u servis mod (V- i MENU) ili je pogrešan.Dali je to taj
-
- Expert
Imam podatak za TX-L32C10E (šasija GLP24),... mislim da bi trebalo odgovarati i za tvoj model:
SERVICE MODE: Dok držiš "V-" na tipkovnici TV-a pritisni "0" na daljinskom 3 puta unutar cca 2 sec.
KRETANJE po menu-u sa tipkama 1,2,3,4.
PODEŠAVANJE sa Volume +/-, memoriranje sa OK.
IZLAZ sa EXIT tipkom na daljinskom.
SERVICE MODE: Dok držiš "V-" na tipkovnici TV-a pritisni "0" na daljinskom 3 puta unutar cca 2 sec.
KRETANJE po menu-u sa tipkama 1,2,3,4.
PODEŠAVANJE sa Volume +/-, memoriranje sa OK.
IZLAZ sa EXIT tipkom na daljinskom.
-
- Expert
SELF CHECK (provjera bus linija i hexa-koda tv prijemnika):
Držati V- na tv-u i pritisnuti "i" (info) tipku na daljinskom,… izlaz iz self check-a gašenjem na power tipku.
Držati V- na tv-u i pritisnuti "i" (info) tipku na daljinskom,… izlaz iz self check-a gašenjem na power tipku.