pozdrav
opet moja v serija
model radio casete
serijal no. V 003986
part no. 5S7T-18K876-AF
made by Visteon
ko moze pomoci neka izvoli
foto
[REŠENO] Ford 5000c Serija V 003986 Code
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Ajd, postavicu na jednom forumu. Mozda potraje i dan, dva, ali bice koda.
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Munja expres :D
CODE : 4669
CODE : 4669
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Sin pravi kucu a ti placas majstore a i love ti najvise treba.To sam ja tako razumeo.I meni treba love ali ja bi napisao:hajro60 je napisao/la:oprostite sto kasnim sa odgovorom sin pravi kucu ja kao segrt evo sada majstori zavrsili radno vrema kad ono kolege resile problem zahvaljujem sada mi love najvise treba zato pomagajte pozzzzzz
Najlepse se zahvaljujem kolegi tvzmaju za tacan kod... ili nije tacan jer na kraju poruke pise pomagajte
Pisi malo razumljivijim jezikom i stavi tacku na kraju recenice da bi znali kad si poceo drugu recenicu.
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Kod je tacan. Moguce je da je neko od kolega ustao ranije od Hajra i video post sa kodom te presreo posao :)
Kad ti donesu posao, nema izlaza iz radnje dok ne proradi. Ja sam bre i musterije zatvarao dok ne odradim posao ;) Cim izadje, to je vec ptica u letu i tesko se gadja. Cs je smakne neki dunster sa optickim nisanom :D
Kad ti donesu posao, nema izlaza iz radnje dok ne proradi. Ja sam bre i musterije zatvarao dok ne odradim posao ;) Cim izadje, to je vec ptica u letu i tesko se gadja. Cs je smakne neki dunster sa optickim nisanom :D
-
- Expert
- Kontakt:
hajro pa imas ti godina!!
velis sin veliki zida si kucu...
velis sin veliki zida si kucu...