Pozdrav !!!
potreban mi je flesh za tv neo led 39880fhd ,eprom 25l1605a.
Nasao sam na http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/n ... -1-0-43822
Negdje sam pogresio u testu , strani je jezik i tesko se snalazim.
Ima li neko registrovan na gore navedenom forumu da skine bin sadrzaj za 25 l160.
hvala unaprijed
potreban flash za tv led neo 39880 fhd
-
- Expert
Dzaba ces nekog zeznuti da skida tu sadrzinu... na VESTEL-ovim sasijama MORA softver na USB direktno od proizvodjaca po tacnom serijskom broju !
Pozdrav svim ucesnicima
-
- Expert
Evo sta si trazio
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Novi registrovani član
kolega nele2222 je u pravu. tv se isto ponasa i sa ovim sadrzajem sto sam upisao sa remont stranice.
Isao sam na vestel stranicu za drivere ali bezuspijesno sam trazio po serijjskom broju.ne razumijem turski ali mislim da se treba registrovati tako nesto.imate li vi kakvo iskustvo
Isao sam na vestel stranicu za drivere ali bezuspijesno sam trazio po serijjskom broju.ne razumijem turski ali mislim da se treba registrovati tako nesto.imate li vi kakvo iskustvo
-
- Expert
Tema je za smece. Evo zasto nije ni upisaoz u kakvom je stanju napajanje dal su svi naponi ok al je bitno da je nele2222 u pravu pa nek ti nele2222 resi problem i ako te zeza stabilizator.
-
- Novi registrovani član
nisam imao namijeru nikoga da vrijedjam ili prozivam.Obratio sam se forumu da mi pomogne oko problema vezanog za tv. opusteno, zaista nema potrebe za prozivkama.
-
- Super Moderator
Temu nisam obrisao odmah jer je vec bio postavljen flash. Ovako ide pod kljuc, mozda nekom zatreba flash.
Da bi dobio pomoc, otvori novu temu po pravilima foruma.
Da bi dobio pomoc, otvori novu temu po pravilima foruma.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.