Producer/Proizvođač -grundig
Model No/Oznake modela -32VLC4114C
Chassis/Model šasije - TF
Main board/Matična ploča -VPZ190R-5 V-0
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -AUO T315XW03 SAMSUNG LTA320HN02
Power supply(SMPS)-
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -na 32vlc4114c riknula matična(nestane tona nakon 2-3 min rada,kad kuckam po procesoru na momente zakrči u zvučnicima,predpostavljam da su popustile kuglice na bga procesoru)
Imam istu takvu poloču ali za ful hd panel,samsung LTA320HN02 pa me zanima je li moguće tu ploču prilagoditi za hd ready panel AUO T315XW03
Nije problem prebaciti lvds konektor,ali predpostavljam da ne bih dobio sliku jer su različiti firmware,da li bi radilo kad bi sa ove neispravne prebacio na drugu EPROM,SPI I NAND,ima li ko iskudtva?
grundig 32VLC4114C neispravna matična
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
imas ovdje temu oko toga
viewtopic.php?f=2&t=5709
uglavnom prolazi,osobno sam plocu za FHD prebacio na HD ready panel,cak nisam ni ldvs konektor mjenjao,zalemio zice direktno na plocu
uglavnom sa stare ploce moras prebaciti SPI i eeprom cini mi se da je 24c32 u njemu su podaci panela i to radi,nije lose poslije jos napraviti USB update softa.
viewtopic.php?f=2&t=5709
uglavnom prolazi,osobno sam plocu za FHD prebacio na HD ready panel,cak nisam ni ldvs konektor mjenjao,zalemio zice direktno na plocu
uglavnom sa stare ploce moras prebaciti SPI i eeprom cini mi se da je 24c32 u njemu su podaci panela i to radi,nije lose poslije jos napraviti USB update softa.