Postovani,
Potreban mi je dump za Adler tv, nikako ne mogu da nadjem za ovaj model kao da ne postoji nigde. Prilozicu slike ploce uglavnom memorija je 25Q64. A sta se ustvari desava... Pojavi se logo Adler, posle nekoliko sekundi iskljuci se i opet se ukljuci na logo Adler-a. U jednom momentu mi se pojavilo trazenje kanala, medjutim ponovo se desilo isto, pokusavao sam sa raznim DUMP-ovima, kako Adlera 32, tako Telefunkena i ostalih, zamenio bih cak i daljinski upravljac ako je do toga medjutim ni jedan DUMP nije dobar... Na jednom DUMP-u mi se desilo da se slika okrenula naopako, pojavio se i meni, medjutim ni u servisnom meniju nisam mogao da okrenem, jer je za model od 32". Ukoliko neko poseduje, zaista bi mi bilo od pomoci. Ukoliko mozete javite mi se na mail adresu bogi988@yahoo.com Unapred hvala
Pozdrav
Potreban DUMP za Adler tv 39.5" DLED TV
-
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
Sa slika se nista ne vidi, sem oznake sa displeja CN40HC701 koja ne govori puno.
Otvori novu temu i prepisi sve oznake koje vidis unutra. Oznaka flasha, maticne, napajanja....
Ovu temu zakljucavam.
Tabela treba da izgleda ovako:
Otvori novu temu i prepisi sve oznake koje vidis unutra. Oznaka flasha, maticne, napajanja....
Ovu temu zakljucavam.
Tabela treba da izgleda ovako:
Kod: Označi sve
Producer/Proizvođač -
Model No/Oznake modela -
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -