Producer/Proizvođač -LG
Model No/Oznake modela -32LC42ZC
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -81EBR3584350202A
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -analog
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -LC320WX6
Power supply(SMPS)-LGLP32SLPV2
-tv se nije htio povremeno uključiti da bi na kraju prestao skroz raditi, nema 5v stby, popravljena mreža, zamjenjeni svi elkosi u mreži, radi sve ok, naponi dobri, sve funkcije i slika dobri, problem kada promjenim u meniju postavke slike sa dinamične koja je sva u zelenkastim nijansama na standard opciju ili korisnički koji su odlični i sa svim bojama, tv sam nakon 10 minuta prebaci na dinamični izbor koji ne valja, nije nikakav hladan lem jer je vrijeme vraćanja uvijek isto, mislim da bi dump iz ispravnog tv pomogao ako neko ima, pozdrav
(RJEŠENO) LG 32LC42ZC postavke slike
-
- Stariji član
Zadnja izmjena: bmirkov3, dana/u 28 ožu 2019 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Expert
Ja mislim da nije dump u pitanju nego sam chip izgubi bitove, izčitaj sadržaj pa ubaci u novi chip, imao sam ovakav slučaj ali nesećam se dali LG ili SAMSUNG bio.
-
- Super Moderator
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Tv je u "shop" modu, prebaci u "home" mod (prodavnica/kuća).
-
- Stariji član
Prvo sam isčitao originalni dump iz tv, sumnjivo jer je prazan ali ga svejedno spremio, onda išao upisati novi i da mi grešku file to long, svejedno ga upišem ali ništa opet ista stvar, nemam trenutno novi eprom chip, čim stavim novi javim rezultat, probao sam Zmajev dump i još jedan sa Ruskog foruma isti problem.
-
- Stariji član
Ugradio novi eprom chip, upisao Zmajev dump, ništa, probao još jedan dump ništa. Oba puta greška file too long, upisao dump koji sam skinuo sa neispravnog eproma(ali originalno), sve proradilo i sada su sve postavke iz menija slike živih boja bez zelenkastih nijansi. Znači ipak je eprom chip bio neispravan a ne dump. Tv radi odlično za svoje godine. Hvala svima na pomoći i pozdrav!