Kako ovo kolega iscitati sa cime imam ta 2 AM29l na ploci da nema kakav kalkulator iz serijala daj objasnjenje jeli neko radio ima li sema Codedradio car base kaze eprom
imam ja ideju!
tu je code u plcc kucistu malom flesu 28f64.
kada otvoris radio ispod mehanizma ima faradejev kavez. skines poklopac i videces 28f64 mali flas kao u biosima starim!
njega radi programator za koji sam ranije pitao na ovom forumu , ostao mi ne dovrsen... evo slike!
a ti hajro mozes ocitati 28f64 sa wilemom sa adapterima ili mi posalji cip postom ili po nekome pa cu ga iscitati...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ako nemas Opel tech2, a nemas dzabe muka. Ne moze bez njega. Ovaj model je bas zakukuljen Mora da se odjavi iz originalnog auta. Koliko sam video jos niko nije provalio gde mu se nalazi sigurnosni kod, a svi koji su ga resili i ne pominju da su ga prijavili uz pomoc koda iz radija, vec samo pominju pin kod auta...
Tebi pokazuje SAFE, ne trazi ti kod?
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
Opet ne rece da li ti dozvoljava unos koda ili samo stoji SAFE?
Mozda nemas display pa ga pripremas za udaju kad naidje takav auto?
Mnogi tvrde da taj radio nema kod, vec je zasticen sa imo koji niko nije uspeo da provali. Samo opelova dijagnostika moze da mu ukloni imo.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
Zaboravi napisati da nemam displej orginal sa ovim koji imam neide neznam sta pise code ili safe pokopco sa zvucnikom ali nema rezultata udat cu ga ako nekom bude trebao pozzzzzzz.