Telefunken T40FX275LBPOS Problem YouTube

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
majstorina123
Expert
Expert
Producer/Proizvođač -Telefunken
Model No/Oznake modela -T40FX275LBPOS
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -17MB96
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -25L16
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -VES400UNDS-2D-N01
Power supply(SMPS)-17IPS71
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Pozdrav kolege.Imam peoblem sa navedenim tv-om zaglavi na youtube dok ostalo sve radi sto se interneta tice.Dal postoji upgrade opcija za ovu varijanu jer sumnjam na software?
micot
Expert
Expert
To je globalni problem,i kod nas u Makedoniju oni sto imaju panasonic tv imaju isti problem.Najverojatnije Panasonic,Sony i Samsung ne placaju za to,i vecine televizora zato koriste kao operativni sistem Android,posto je jos uvek besplatan.
Radovan74
Expert
Expert
Imao sam slican problem na Samsungu...
Bolje ne dirati nista moze se desiti da ne radi i ono sto je radilo...
nerminb
Expert
Expert
Zadnji update na pojednim brand-ovima, poput Samsunga, Sony-ja i Panasonica za pojedine zemlje je izbacen youtube i ne radi, ali na Vestel-u radi uredno. Telefunken za takav problem u garanciji ide sa zamjenom maticne ploce, kad je imaju, a vecinom nemaju, pa daju novi tv, jer je u 95% slucajeva problem sa SDRAM memorijom ( jedan chip ima problem), ostatak tv-a radi uredno, jer nista ne zahtjeva obim memorije kao youtube. Ja imam fabricki SW za tu plocu, ali nije sa postavkama za panel koji je kod tebe, i kasnije ce ti biti problem ustimati postavke panela- Za pocetak idi na Factory reset iz service menu, MENU+4725, a ja cu pogledati, ima li na servisnoj stranici SW za taj tip panela-a, pa da pokusas i to, za to mi moras poslati BARCODE sa tv-a.

Pozdrav
bobi_dunkel
Stariji član
Stariji član
Na LG je problem u certifikatu za https koji je istekao a nemožeš odabrati "ignore".
Onda blokira youtube jer certifikat nije trusted.
Neko zaobilazno riješenje je prokernuti browser pa onda youtube kroz browser.
Radi ali je znatno teža navigacija nego kroz aplikaciju.

Pozdrav,
bobi

Trenutno korisnika/ca: Claude [Bot] i 0 gostiju.