Producer/Proizvođač -Samsung
Model No/Oznake modela -LE32C530F1V
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -Bn41-01479A
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -
Power supply(SMPS)-Bn44-00339A
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Tv uredno startuje prvi put i moze raditi citav dan dok se ne iskljuci.Posle toga ne moze ponovo da se ukljuci,reaguje na daljinski ali ne pusta pozadinsko ni ton.Naponi iz mreze prisutni i utvrdjeno je da je kvar na maticnoj.Nebitno je da li je vruc ili hladan,isto ce se desiti i kada se tek ukljuci pa iskljuci,vise nece da startuje.Da li je neko imao ovakav problem i da li je uspio da ga rijesi?
Samsung LE32C530F1V
- KD electronic
- Expert
Jesi li siguran?,... probao si s drugim napajanjem?Radovi je napisao/la:,...Naponi iz mreze prisutni i utvrdjeno je da je kvar na maticnoj...
- KD electronic
- Expert
Nedavno sam imao nešto slično na B seriji,... problem je pravila fluktuacija VCC napona u primaru mreže (postavio sam info na "ff" pa si kao član expert grupe možeš pogledati).
Imam drugu mrezu i marticnu,problem je na maticnoj.Zanimljivo je da kada se prvi put ukljuci,ako se odmah iskljuci na daljinski posle toga nece vise da se ukljuci.Isto se desava i da radi citav dan
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Claude [Bot] i 0 gostiju.