Pomoc ekipa vivax tv 40LE74SM

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
stubwoofer34@gmail.com
Prvo sve da vas pozdravim i da zamolim za pomoc...
U decijoj sobi mi je ovaj tv VIVAX 40LE74SM odjednom je danas smart funkcija prestala da radi ...sve funkcionise na tv-u radi i usb ali samo na smart opciju kad prebacim stoji onaj logo i nece da udje kao da je pao softver...
Probao sam sa vracanjem na fabricke postavke ulazio na meni 1147 ali tu nista nasao nisam e sad kapiram da bi mozda pomogao softver update ali nemogu nigde da nadjem pa ako bi bili ljubazni bio bih vam bezgranicno zahvalan...troje dece i bez you tuba i Zage i Filipa sam nagrabusio...
Pozdrav iz Ivanjice
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
Bez ikakve zle namere... ali ti preporucujem da tv odneses u servis da nebi napravio veci problem.
sigurno se neka zica otkacila...
stubwoofer34@gmail.com
Ok drug hvala puno kapirao sam posto radi usb da probam sistem update ali ocigledno je to nemoguce da sam izvedem ok veliki pozdrav jos jedanput pozz
ursuss
Expert
Expert
još da znamo koja je MB..ima li Lan kartica zasebno....ovako "sa daljinskim" nećete ništa riješiti.. na modelima 32 inča mjenja se kompletna kartica za internet..
Kakav je to čovjek koji svijet ne čini boljim...
kokan
Expert
Expert
I ovde je posebna kartica...
stubwoofer34@gmail.com
sve reseno samo od sebe par puta reset i proradio ...gremlini ha ha hvala puno ekipa pozdrav

Trenutno korisnika/ca: Claude [Bot] i 0 gostiju.