Led tv Tesla potreban dump

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
markoni79
Expert
Expert
Producer/Proizvođač -Tesla
Model No/Oznake modela -J32e601b2
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -TP.S512.PB83
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -W25Q64BSIG
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -LC320TU3A
Power supply(SMPS)-
Tuner -
Opis kvara: TV upali pojavi logo Tesla pa ugasi i tako sve u krug. Probao nekoliko razlicitih dumpa ali ni jedan nije pravi. Dali neko od kolega ima originalni dump samo za Teslu od ovog modela bio bih zahvalan na pomoci!
tiki99
Stariji član
Stariji član
Iskreno,probao sam isto više sadrzaja da upišem nisam uspeo ništa na ovom modelu.Probao sam i jedan sadrzaj od Supra modela koji odgovara za ovaj model i ništa.Tako da sam digao ruke od popravke.
Zoki
Expert
Expert
abaz6
Expert
Expert
Imam ja ali nemogu ga ovdje postavit prekoračuje dozvoljenu veličinu
ranes
Expert
Expert
Hiljade sajtova postoji gde se moze besplatno postaviti fajl do odredjene velicine.Veci prostor se naravno placa.
Npr.ovde https://files.fm/ uploadujes ,odredis vreme trajanja ,deljenje i sl.a ovde samo postavis adresu .Ja vece nand dampove drzim na svom google disku i kada nekom zatreba samo dozvolim skidanje i posaljem adresu.
A ovaj gore navedeni damp sa https://remont-aud.net je licno moj i kolege kojima je trebao su ga dobile.
Postavio bih ga i ja ovde javno posto retko sta krijem od kolega ali ne zelim da imam problem sa remont-aud.net posto oni dampove koji su stavljeni na njihov sajt ne zele videti na drugom mestu.
ursuss
Expert
Expert
Ranes..ako ga preimenuješ kako će znati da je njihov..svatko može sa ispravnog skinuti i postaviti... :lol: :twisted:
Kakav je to čovjek koji svijet ne čini boljim...
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Mislim da sankcionisu samo ako skines tudj sadrzaj sa njihovog servera i podelis na drugom mestu. Svoj sadrzaj mozes da delis sa kim hoces. Ja sam delio i njihove, nisu me nagazili do danas :D
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.

Trenutno korisnika/ca: Claude [Bot] i 0 gostiju.