Tesla 32T303BH

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
marko_pd
Producer/Proizvođač - TESLA
Model No/Oznake modela -32T303BH
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -T.MS3663.PB782
Software version - V8-CS663EU-ZA4V007
Checksum - 0xD898
Ekran - 32" LED / 720p HD ready / - Hz
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton - Stereo ( 2 x 5W )
Tuner analog/digital -Analogni, DVB-T2/C
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -

Pozdrav,imam problem sa Teslinim TV,model je 32T303BH.Servisnom meniju pristupam kombinacijom SOURCE+2580/MENU +1147 i SOURCE+2588.Problem je u tome što ne pamti postavke koje promjenim u tom meniju.Konkretno,promjenio bih overscan opsjecanje slike,jer na 576i DTV slika je po default podešavanju previše razvučena po horizontali.Prilikom gašenja TV ili promjene ulaza na TV,podešavanje OVERSCAN se uvijek vraća na default.Postoji li način da se sačuvaju nova podešavanja u servisnom meniju?Unaprijed hvala.
Power supply(SMPS)-
nisavici
Expert
Expert
Probaj kad odradis izmene u SM da ga ugasis na tastaturi tv-a ili da ga iscupas iz struje ne preko daljinskog dešavalo mi se tako na nekom fox tv u
marko_pd
Probao i preko dugmeta ispod TV-a i direktnim isključenjem iz struje,ali ne pomaže uvijek vraća na iste postavke.
nisavici
Expert
Expert
Sad sam probao bas na tesla tv, meni 1147,odradim izmene onda dugme na daljinskom meni dok ne vrati na početni ekran, ugasim ga i upalim I upamti postavke SM, znači probaj na meni da vraćaš nazad ne na exit
Ako nece onda ne znam sta bi moglo da bude
marko_pd
nisavici je napisao/la:Sad sam probao bas na tesla tv, meni 1147,odradim izmene onda dugme na daljinskom meni dok ne vrati na početni ekran, ugasim ga i upalim I upamti postavke SM, znači probaj na meni da vraćaš nazad ne na exit
Ako nece onda ne znam sta bi moglo da bude
Probao isto tako,ugasio iz struje i kada opet uključim,vraća na isto.
Radovi
Expert
Expert
Mislim da ne može,i ja sam imao takvih problema i kolega koji radi tesle rekao mi da mnogi ne mogu ništa da promijene i da zapamte
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
marko_pd
Većinu podešavanja iz servisnog menija može da memoriše bez ikakvog gašenja ili restarta uređaja,ali overscan nikako.
nisavici
Expert
Expert
Ubaci flash od nekog drugog tv-a ako se slaze hardverski ploca, onda ćes verovatno moći i to da promeniš ne znam sta bi drugo mogao.