Producer/Proizvođač -
Model No/Oznake modela -32PHT4001/12
Chassis/Model šasije -KTS16.1E LA
Main board/Matična ploča -TP.MS3463S.PB801
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -25q64
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -K320WD92
Power supply(SMPS)-
- Telka jedno vrijeme radi normalno i kod prebacivanja kanala ispise no data, kao da je lista kanala prazna, onda opet radi normalno, pa onda nekad pobrka tipke sa daljinca, jednu funkciju se stisne upali drugu funkciju, pa onda nece ni jednu tipku prihvatiti, pa opet radi normalno i tak se blesavi, ocito ga muci softwer, Mudraci u philipsu su maknuli update softwera, iako jos uvijek postoji link, no kada se stisne na download nema nicega, isti soft je i za sasiju 17.1, tamo su mudraci pak ostavili word dokument u kojem pise da je softwer jako specijalan i da ga nema evo doslovno
Please be noted, the software of this model is very special, so there is no software file herein to avoid any miswork.
Please contact call center of after service for the help.
Thanks.
zadnja verzija usb softa sa philips stranice je nosila oznaku KTS161E_18.1.31
ispravnih dumpova za tu plocu imam valjda desetak, no vjerojatno ni jedan se ne bi poklopio sa panelom i daljincem, pa mi to nema smisla ni probavati
Molio bih kolege ako netko ima ili ispravan dump ili USB soft, zahvalan unaprijed
[RJEŠENO] Philips 32PHT4001/12
-
- Expert
Ne slaze se oznaka mb sa modelom tv.
Da li si probao reset iz servisnog menija?
Da li si probao reset iz servisnog menija?
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
-
- Expert
nisam probao, evo idem sad to probati, ispravna je oznaka maticne i modela, evo pored mene je telka, inace sam vidio ovdje na forumu jednu temu pise taj model i ima drugi tip maticne, probam reset pa javim
-
- Expert
Za početak, kopiraj njegov SPI u novi 25Q64.
-
- Expert
Isprika, zaboravio napisati, prebacio u drugi chip sadrzaj i resetirao iz service moda i proslo je sad vec dosta vremena izgleda da je sve ok.
hvala decki
moze u rjeseno
hvala decki
moze u rjeseno