SHARP 50BL3EA daljinski firmware

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
robert
Expert
Expert
Producer/Proizvođač -SHARP
Model No/Oznake modela -50BL3EA
Chassis/Model šasije -AQUOS 4T-C50BL3EF2AB
Main board/Matična ploča -TM.S6886.U705
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -
Power supply(SMPS)-
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Stranka izgubila original daljinski, nabavio sam na ebay-u novi daljinski (bluetooth) i on radi sve, ali ne radi gašenje i paljenje, tv sam resetirao na tvorničke postavke i već kod uparivanja tv-a i daljiskog su nastali problemi ,Tv vidi daljinski ali se ne prihvata OK za potvrdu na daljinskom pa sam potvrdio preko usb miša , kasnije tipka OK radi. Probao sam sa Superior daljinskim ali ne radi mada je Tv u njihovoj bazi, Tv ima Ir prijemnik dolazi signal do procesora ali ne radi ni jedan daljinski na TV-u. E sad dali taj Tv radi i na Ir daljinski ili samo bluetooth. Ima možda firmware za taj TV da probam
Jordan Čebron
Expert
Expert
Uparivanje telekomande kod ovog modela:
Pritisni zajedno i drži najmanje 3 sekundi dugme HOME i dugme strelica LEVO
robert
Expert
Expert
Da to napravi i daljinski proradi sve komande rade dobro osim što se ne može ugasiti ni upaliti TV sa daljinskim
JRade
Expert
Expert
Da li uopste radi dugme za paljenje i gasenje,
mozda je daljinac neispravan
Radovi
Expert
Expert
Radi taj tv na ir,imam kod sebe taj model.Nabavio sam zamjenski daljinski i sa njim radi ir bez uparivanja ali mi ne reaguje na blutut iako piše da je uparen
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
robert
Expert
Expert
Meni je čudan i ovaj daljinski koji sam nabavio jer isto ima IR diodu ali ništa ne šalje , a opet probao sam sa IR s Superiorom isto ne radi na Tv mada na Tv-u ide signal do procesora. Dao sam daljinski kolegi možda ima takav TV pa da proba da možda nije novi daljinski neispravan
nebljusi2
Stariji član
Stariji član
Ima smisla da TV pali na IR komandu jer bluetooth još nije aktivan,tako da je onda daljinac neispravan.